Ajándékutalvány

Ajándékozzon Lanèche szépségutalványt!

Az ajándékvásárlás mindig nehéz feladat, akkor okoz örömöt, ha személyre szabott. Mi megoldjuk Ön helyett az ajándékozás problémáját! Kitaláljuk, mi lenne a legalkalmasabb ajándék, így valóban örömöt tud szerezni vele.

Javasoljuk a Lanèche ajándékutalványt:

 

Magánszemélyeknek:

Születésnapra, anyák napjára, házassági évfordulóra, karácsonyra, vagy akár nászajándékként, hiszen férfiak részére is tudunk kezeléseket ajánlani.

 

Cégeknek:

Ajándékozza meg cégének vezetőit vagy üzleti partnereit Lanèche ajándékutalvánnyal! Kérjen tőlünk árajánlatot kezelésre, termékcsomagra, vagy akár egész napos szépség programra!
Kiváló ötlet karácsonyra, nőnapra, törzsgárda tagsághoz, nyugdíjazáshoz vagy búcsúztatóra.

 

Az Lanèche ajándékutalvány egy diszkrét meglepetés, melyből a megajándékozott számára már nem derül ki a szolgáltatás értéke. Az ajándék kritériumainak megfelelő, ezért az ajándékozó által tetszés szerint kiválasztható, meghatározott kezelésre szóló ajándékutalványok népszerűbb változatát képviselik.
Ezen kártyák szolgáltatásait együtt válogatjuk össze, így a megajándékozott személyesen magáénak érezheti a maximális kényeztetetést és szépülést.
Szalonunkban egyedülálló módon lehetősége van szeretteinek a hagyományos ajándékutalványok mellett kedvezményes szépségcsomagok megvásárlására is.

TOVÁBBI AJÁNDÉKUTALVÁNYAINK:

 

 

 

 

Elérhetőségek

Cím: 1023. Budapest, II.kerület, Frankel Leó út 21.
(Üstökös utca sarok)

Telefon: +36 30 735 36 37

E-mail: info@laneche.hu

Feliratkozás hírlevelünkre

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesüljön kezeléseinkről Ön elsőként!

Kiemelt Ajánlatunk!

Kövessen a Facebookon!

Marie Christine Sminkek

Kövessen Blogunkon is!

Kövessen Google+-on is!