Helló ősz!

Hideg. Eső. Szél. Nem! Az ősz nem csak a borongós időről és az egyre szürkébb napokról szól, hanem vannak még hetek, mikor az idő meleg, mint a nyári hónapokban. A bőrünket érdemes ugyanolyan gondossággal táplálni, ápolni és mindemellett védeni, mint a nyári tikkasztó melegben.

Hogyan is érdemes?

A Lanèche nappali krémjei mindenki számára elérhetőek és használhatóak. A krémek között a saját bőrtípusunknak megfelelő termékeket választhatjuk ki. Azonban rendkívül fontos a peelingezés és az úgynevezett „őszi nagytakarítás”.

Bőrünknek is szüksége van megtisztulásra, hogy a nyáron a napozás által felhalmozott, megvastagodott bőrtől megszabaduljunk. Legkönnyebben ezt kozmetikában egy szakszerű kezeléssel érhetjük el.

Az ősz és a közeledő tél közkedvelt kezelése az AHA savas hámlasztó kezelésünk, amelynél 50%-os gyümölcssavat alkalmazunk. Nem kell megijedni, mert a kezelés során tökéletesen fájdalommentesen tisztul meg bőrünk, sőt anélkül, hogy erős kipirosodást okozna. A mikroszférákba zárt glikolsav egyenletesen engedi ki a bőrbe a hatóanyagot, így garantáltan nem lesz érzékeny, vagy irritált a bőr. Mivel a kezelés nem csak hámlasztásból áll, hanem regenerálásból is, ezért rögtön utána láthatóan és érezhetően simább, puhább, szebb lesz a bőr. A kezelést kifejezetten ajánljuk megvastagodott, tág pórusú, erősen aknés, pattanásos bőrű vendégeinknek. Számukra többszöri kezelés jelenti a megoldást a ragyogó, természetes és üde arcért, de mindenki más számára is célszerű évente minimum kétszer (tavasszal és ősszel) igénybe venni.

Már egy kezelés látványos eredményt mutat!

Jelentkezz be szalonunkba!