Bár hétköznap korán kell kelni, mégis mindenki szereti megnézni este a kedvenc filmjét, még ha ezer reklámmal is van félbeszakítva, vagy elolvasni pár oldalt a legújabb könyvből. Mire feleszmélünk, már éjfél is elmúlt, reggel hatkor pedig ismét csörög az óra. Akárhogyan is igyekszünk leplezni, a szem alatti karikák elárulnak minket. De vajon van megoldás ellene? Az alábbiakban kiderül!

Nehéz, de nem lehetetlen feladat a karikák elfedése. Mindig használjunk bőrünkhöz megfelelő fényvédő krémet. A szem alatti bőrréteg még vékonyabb, mint az arc más területein, így ennek védelme igen fontos. A Lanèche nappali krémjei közül kivétel nélkül mindegyik tartalmaz fényvédőt. A Marie Christine folyékony krémalapozója tökéletes fedést ad a karikákra. Válasszunk a bőrünk árnyalatánál kicsit világosabb színt. Természetesen nem az a cél, hogy folyamatosan takargassuk a szemünk alatt éktelenkedő sötét karikákat, hanem, hogy ne is legyenek ott egyáltalán. Ennek érdekében minden nap használjunk szemkörnyék ápolót. A tökéletes szemkörnyék ápoló nemcsak hidratálja, frissíti és védi a szem körüli érzékeny bőrt, de megvéd a sötét karikáktól és a szem alatti táskák kialakulásától is, emellett simítja a bőrünket és felfrissíti a tekintetünket.

A Lanèche minden korosztályt kiszolgál. Negyven év alatti hölgyek bátran választhatják a Lanèche Eye Lift szemráncfeltöltő /kisimító krémet, mely gondoskodik a szemkörnyéki törékeny és vékony bőr ápolásáról, segít eltüntetni a sötét karikákat, és csökkenti a szarkalábakat. Negyven éve felett válasszuk a Lanèche Q10 Nutri Lift feszesítő szemkörnyék ápoló krémet. A szem körüli bőrt erősebbé és rugalmasabbá teszi. A bőr intenzíven táplált és védett lesz a Q10 koenzim által. A összetevők, mint a B5 vitamin, hidratáló és gyógyító a bőr számára. A krém gazdag E vitaminban, amely védelmet nyújt az anti-oxidánsokkal szemben.

Krémeinket megvásárolhatja a Lanèche Szépségklinikán. Kérje kozmetikusaink segítségét, a megfelelő krém kiválasztásához!