ŐSZ ÉS ERŐS SZÁL? ELTÜNTETJÜK!!!

Van egy nagyon jó hírünk azok számára, akik naponta megküzdenek a nem kívánatos szőrszálakkal, viszont szeretnének ezektől véglegesen megszabadulni. Felejtsd el a borotvát és a csipeszt, mely rengeteg értékes időt vesz el a mindennapokból. A Lanèche Szépségklinika megoldást nyújt erre. A leghatásosabb módszer a szálankénti epilálás, azaz az

elektrolízis.

 

Hogy mit is takar ez? A speciális rádiófrekvenciás gépünk kifejezetten ritkásan elszórt ősz, vagy világos színű erősebb szőrszálak eltávolítására szolgál. Hogyan is működik? A kezelés során mikro vékonyságú tűt vezetünk be a szőrszál mentén a szőrtüszőbe, amely fájdalommal egyáltalán nem jár. A kezelés pontosan ott hat, ahol arra szükség van, így valóban véglegesen megszünteti a szőrnövekedést.

Az elektrolízis tökéletes megoldást jelent a kisebb területeken, mint például az arc területe. A szálankénti epilálás nyáron is alkalmazható, hiszen míg a fényterápiás IPL kezelésnél igen, az elektrolízisnél nem kizáró ok a sötétebb, napbarnított színű bőr sem. Lanèche Szépségklinikánkon kellemes környezetben és gyorsan szabadulhatsz meg főleg az állon és bajusz vonalában lévő szőrszálaktól.

Jelentkezz be még ma és szabadulj fel!