Manapság akár a szakmákat nézzük, akár a családmodelleket megvannak a női és a férfi szerepek. A rohanó világban azonban ezek kezdenek elmosódni, sőt a mindennapokban már nincs is igazán különbség. Hisz egy nő is lehet autószerelő vagy egy férfi is főzhet vagy sminktetoválhat.

A kozmetikai arckezelések többsége nőkre van szabva. Sőt, valójában ha egy férfi meghallja: kozmetika -, rögtön nőkre asszociál. Pedig egy férfi arcbőre szintén igényli a táplálást, és az ápolást.

Ugyanúgy szüksége van a megújulásra, egy alapos tisztításos kezelésre, hogy megszabaduljon a túlzott faggyútermelés okozta mitesszerektől, gyulladt pattanásoktól és hidratálásra is igénye van bőrének. Sokszor a ránctalanítást is a nők „öregedési mániájának” tudják be, de egy férfi számára ugyanúgy előnyös lehet, ha a mélyebb barázdák, amik az idő előre haladtával megjelennek, javulnak egy professzionális kezelésnek köszönhetően.

Sok férfi ügyfélnek javaslunk Balance Control kezelést, mely beállítja a bőr víz és zsír egyensúlyát, ezáltal megfelelően hidratált lesz a bőr, de mégsem fénylik a fölösleges faggyú mennyiségtől. Ránctalanításhoz szívesen használunk gyémánt fleece maszkot, de gyakran Spa kezelést is szívesen igénybe veszik az erősebbik nem képviselői is szalonunkban.

Szépségklinikánkon kozmetikusaink nemcsak nőknek segítenek a tökéletes szépséghez vezető úton, hanem igény szerint a férfiaknak is. Hisz mindenki George Clooney akar lenni, nem igaz?