Sminktetoválás eltávolítás (Tatoo Remoov TM)

Úttörő újdonság a sminktetoválás eltávolítására, lézer nélkül!

Linda Paradis, sminktetováló mester és feltaláló fejlesztette ki és vezette be a biztonságos és tökéletes tetoválás eltávolító módszert először a világon, melyet a Lanèche Szépségklinikán is alkalmazunk!

A sminktetoválás eltávolító eljárás lézer nélküli, műtét nélküli, és ami nagyon fontos fájdalom nélküli módszer. Ez a nagyszerű tetoválás eltávolító megoldás a legjobb alternatívája a lézeres kezelésnek vagy sebészeti beavatkozásnak, amelyek mind-mind roncsolják a bőr szerkezetét és sebeket, illetve hegesedést hagyhatnak maguk után. Egy speciális sminktetoválás eltávolító eszköz és az alap 10pH folyadék használatával elkerülhető a bőrirritáció és a hegesedés.

A sminktetoválás eltávolítás során egy olyan lézer nélküli biztonságos metódust alkalmazunk, ahol mindenki elégedett a végeredménnyel. A tetováláseltávolító eljárás 2004-ben megkapta az Innovációs Oscar díjat Párizsban a „Mondial Beauté” Kongresszuson!

 

 A TATTO REMOOV TM tetováláseltávolító eljárás az egyetlen a világon, ami biztonsággal alkalmazható az arc teljes területén, illetve a kisebb testtetoválások eltávolítására.

-Nincs roncsoló hatás
-Nincsenek hegek
-Nincs fájdalom
-Nincs lézer
-Minden színre (pigmentre) hatással bír
-Nincs égető érzés és bőrirritáció
-Nincs bőrfakulás, kifehéredés
-Nincs szőrveszteség
-Mindössze néhány kezelés szükséges

 

Mennyi kezelés szükséges? Nos, ez függ a pigmentek mélységétől, minőségétől és mennyiségétől. Viszont jelenleg a leggyorsabb eltávolító eljárás a világon!

Szalonunkban Chris Nay sminktetováló művész végzi az eltávolító eljárást, aki személyesen Linda Paradis-tól tanulta a TATTO REMOOV TM  technikát!

Nem kell többé együtt élnie elrontott, csúnyán kikopott, vagy már nem kívánatos sminktetoválásával, illetve kisebb testtetoválásával!

 

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra szalonunkba!