Adventi készülődés Lanèche módra

 

Te is imádod a telet? Már vártad a havazást, ami végre megérkezett? Jó egy bögre kávé mellett bekuckózni este és számlálni a napokat karácsonyig? Az első adventi gyertya meggyújtása örömöt hoz és mosolyt csal arcodra? Mi is pont így érzünk! Szeretjük az ünnepek fényét és meghittségét, na meg az ezzel járó ajándékkeresgélést! Évről évre kutatja mindenki a tökéletesebbnél tökéletesebb meglepetést! De mi is az? Mindenkinek más és más! Egy azonban azonos, jobb adni, mint kapni. Ha pedig élményt adsz, az nemcsak gazdagabbá, de tapasztaltabbá is teszi az embert!

Ha minket kérdezel mit is adnánk szertetteinknek, akkor a válaszunk egyértelműen az idő és a vele párosuló pihenés lenne! Fontos a rohanó világban a kikapcsolódás és a feltöltődés, hogy energikusan kezdjük meg újra a hétköznapokat, a munkát és a vele járó kihívásokat.

Tuti tippünk a karácsonyi ajándékutalvány, mely elkápráztat mindenkit a fa alatt! Miből választhatsz?

– Spa-harmony
– Lift-effect
– Natúr Álom
– Vitaminbomba
– Szikrázó tündöklés

Kezeléseink csakis a pihenésről és a kényeztetésről szólnak! Amennyiben szeretted imád sminkelni és hosszadalmas perceket tölt el a tükör előtt szívből ajánljuk SMINKTETOVÁLÓ AJÁNDÉKUTALVÁNYUNKAT! Császár Zsuzsanna master trainer és Chris Nay, tetoválóművész elismert szaktekintélyek, kihangsúlyozzák az száj, szem vagy épp szemöldök szépségét sminkttetoválással!

Válaszd ajándékutalványaink egyikét mellyel kényeztető szabad pillanatokat ajándékozol szeretteidnek!

Keress minket bátran!