Mikor a bolt sorai között haladunk és a megfelelő krémet keressük, felmerül, hogy miért is kell külön éjszakai és külön nappali krémet venni. Kell egyáltalán? Vajon vegyük meg mind a kettőt, vagy elég csak az egyiket használni? Most erre keressük a választ.

A nappali krémeknek nemcsak kiszáradás ellen védő hatóanyagokat kell tartalmazniuk, hanem olyanokat is, melyek felveszik a harcot a napközben minket érő környezeti szennyeződések ellen, elvárható tőlük, hogy biztosítsanak védelmet a nap ártalmas sugarai, az UV sugárzással szemben. A jó nappali krém vitaminban gazdag, mely a bőrtáplálást segíti, illetve antioxidánsokat is magában rejt.

Azok a krémek azonban, amelyek éjszakára használatosak, a bőr kiszáradását akadályozzák meg és regenerálódását segítik. Nagyobb mértékben kerülnek beléjük olyan hatóanyagok, mint például C-vitamin, alfa-hidroxi sav, retinol. Intenzíven hidratálnak a bőr bioritmusát követve.
A Lanèche cég az éjszakai krémeket úgy fejlesztette ki, hogy sokkal több hatóanyagot tartalmaznak, mint nappali társaik. Töményebbek, ezáltal sokkal jobban táplálják a bőrt. Olyanok, mint a szérumok! Könnyen felszívódnak a bőr mélyebb rétegeibe, de hatásukat több órán keresztül fejtik ki. Reggelre üde, friss és sugárzóan szép bőrrel ébredhetünk.
A Lanèche éjszaki krémek gyorsan szívódnak, lágyak, garantáltan nem hagynak zsírfényt, abszolút kellemes érzetet biztosítanak.

Nem mindegy tehát, hogy melyik napszakban mit kenünk az arcunkra! Mindig válaszd a napszaknak megfelelő krémet!

A LANЀCHE nappali és éjszakai krémek párban most AKCIÓSAN 20% kedvezménnyel megvásárolhatók!

Nézd meg krémeinket és válaszd ki a bőrtípusodnak megfelelő párost!