Eljött az ősz. Ez persze nem jelenti azt, hogy vége a melegnek, hisz még sokáig érezhetjük a napsugarak kényeztető melegét. Egy utolsó, felhőtlen strandolás mindenkinek belefér, ahol a bronzos barnaságra rá lehet erősíteni. De mit is tegyünk utána? Barnaságunkat óvjuk, vagy inkább a bőrünket?

   Radírozni kell!! Furcsán hangozhat, hisz ez a megszerzett színűnk fakulásához vezethet. Biztosíthatlak, hogy ennyi kockázatot megér és hosszútávon kifizetődő. A nyár alatt felgyülemlett, felhalmozódott szaruréteg nem engedi bőrünket megfelelően lélegezni. Ahhoz, hogy szép, sima és ápolt legyen bőrünk elengedhetetlen egy őszköszöntő erősebb bőrradírozás. A radírozás hatására bőrünk úgymond rákényszerül arra, hogy megújítsa magát és új hámréteget képezzen. A kozmetikus kezelése során, a radírozás után rengeteg vitamin és fontos hatóanyagok juthatnak be bőrödbe.

Ha túl vagy a kozmetikában a teljes tisztításon, akkor otthonra is tudod biztosítani a heti egyszeri radírozást. A Lanèche enzimes peeling és scrub tökéletes választás erre a célra. Bármilyen bőrtípusra használható. Eltávolítja az elhalt szaruréteget, kitisztítja az eltömődött pórusokat és serkenti a bőr vérkeringést. Fontos, hogy radírozás után mindig kényeztessük arcunkat, bőrünknek megfelelő krémmel. Szalonunkban most 20% kedvezménnyel juthatsz hozzá bármelyik bőrradírhoz.

Tekintsd meg a választékot!

Lanèche Szépségklinika