Készülj velünk együtt életed legszebb napjára, Mi teljesítjük minden vágyad!

Minden nő legfontosabb napja az esküvője, Mi leveszünk egy „kis” terhet a válladról, hogy a sminked miatt ne kelljen aggódnod! 🙂

Néhány hasznos tipp a Nagy nap előtt:
  • Mindenképpen bízd szakemberre a smink elkészítését!
  • Az esküvő előtt egy héttel (ne közvetlenül előtte) látogasd meg kozmetikusodat, hogy elő tudja készíteni a bőrödet.
  • Keress ötleteket, gyűjts képeket, melyek segítenek az elképzelésed megvalósításában.
  • A kevesebb néha több az esküvői sminkre is igaz! Azon túl, hogy bírnia kell az egész napos terhelést, jól is kell érezned magad a bőrödben. Az alapvető sminkelési szabályokon túl, figyelembe kell venni a menyasszonyi ruha megjelenését, az évszakot, a viselt kiegészítőket. Tükröznie kell a személyiségedet.
  • A próbasmink elkészítése elengedhetetlen és próbáld viselni legalább egy fél napon keresztül, hogy miként érzed magad benne!
  • +1 Kizárólag professzionális termékeket használjatok, melyek biztosítják a tökéletes megjelenést!
Mi mindezeket tudjuk teljesíteni!

Gyere el Hozzánk próbasminkelésre, mely benne van a teljes esküvő smink árában. Mi az arcodnak, szemformádnak, bőrtípusodnak megfelelő sminket fogunk készíteni, természetesen a Te vágyaidról, elképzeléseidről sem feledkezünk meg!

Magas minőségű, német professzionális termékekkel dolgozunk, melyek  kőolajszármazék, tartósítószer, valamint illatanyag mentesek és bőrgyógyászatilag teszteltek! Nem utolsósorban a tartósság miatt sem kell aggódnod.

 

Keress bátran!