Te ismered a német piacvezető sminkcsaládot? Ha nem, akkor örömmel mutatjuk be a Marie Christine professzionális termékeket, melyek nem csak színükben és pigmentáltságukban különlegesek, hanem összetételükben is. Kőolajszármazék mentesek és bőrápolóak. Mindben akad valamilyen komponens, mely táplálja és kíméli az arcbőrt.

Kedvenceink közé tartozik a Super Lipstic család. A tartós rúzsok világában már mindennapos a szép színárnyalat, a minél tovább tartó fennmaradás vagy a maszatolódásmentesség. Na de melyik rúzs hidratálja ajkaidat a Q10 tartalmával? A Marie Christine biztosan! Sőt, már izgatottan várjuk a januárban megjelenő Matt Lipstic termékcsaládot! A Magic Lipticről meg nem is beszélve. Hogy miért Magic? Arról majd januárban mesélünk! 😉

Ha nincs karácsonyi ajándékötleted, akkor szerezz be pár fergeteges darabot rúzsainkból, szemhéjporainkból, pirosítóinkból, bronzosítóinkból vagy épp alapozóinkból.

Ha szeretnéd kipróbálni termékeinket, akkor még ebben a hónapban

-20% AKCIÓVAL

megteheted, ugyanis egyes termékeink a készlet erejéig árkedvezménnyel érhetőek el. A népszerű Hyaluron gyöngy púder pillanatok alatt fogyott el, de sok más termék elérhető ezen az áron!

Keress minket bátran!