Szinte alapkövetelmény, hogy minden reggel úgy induljunk el otthonról, mint akit skatulyából húztak ki. A tükörben hosszú perceken át dolgozunk azon, hogy szép tusvonalat húzzunk, esetleg megformázzuk szemöldökünket, elrejtsük a kisebb nagyobb bőrhibáinkat, kiemeljük ajkainkat. Minden nő szeretne tündökölni, ez nem kérdés. De mi emeli ki szépségünket leginkább? Mi az, ami valóban jól áll?

A válasz egyszerű, mindenkinek más és más. Egy azonban biztos, manapság egyre népszerűbb a természetes hatást nyújtó smink. A természetességet elérni viszont nehéz, sőt, sokszor lehetetlen. Érdemes tehát profira bízni magunkat. Ilyenkor persze ott a bökkenő, hogy sajnálatos módon nem fog minden reggel egy profi sminkes kifesteni minket, pedig milyen jó is lenne! Alternatíva pedig nem túl sok van, hacsak valaki nem a sminktetoválást választja!

Miért jó a tű alá feküdni? Páratlan esztétikai hatást érthetünk el, minimális fájdalommal. Arról nem is beszélve, hogy ezzel pénzt is spórolunk és időt is nyerünk reggelente. Akár szem, szemöldök vagy szájtetoválásról beszélünk, célszerű előre gondolkodni és alaposan megfontolni például azt, mikor is akarjuk. Ha alkalomra készülünk mindenképp fontos, hogy a gyógyulási időt illetve a korrekciót is belekalkuláljuk. Ha viszont a nyárra szeretnénk remek kinézetet akkor a legideálisabb időszak a tavaszt kiszemelni egy időpontegyeztetésre.

Hogy mit nyújtunk? Ingyenes tájékoztatást szalonunkban! Kellemes körülmények között egyeztetünk minden elképzelést és igényt, mindezt azért, hogy szakembereink tudására építve az arcnak és stílusnak legmegfelelőbb munkát tudjuk biztosítani. A sminktetoválás tökéletességének záloga nem csak a profi kéz, hanem a minőségi termék. Szalonunkban a Nouveau Contour márka eszközei segítenek a professzionális munka elérésében. Nagyon fontos például a festékek jó pigmentáltsága, vagy a tetoválógép minősége és precizitása. A képek magukért beszélnek!

További képek smintetoválásról!

Sminktetoválóink:

Császár Zsuzsanna és Chris Nay

Jelentkezz be hozzánk!

Várunk szeretettel!