Szemöldök tetoválás legdivatosabb technikái

 

A legtöbb vendég azzal a kéréssel keres meg, hogy szeretne szemöldök tetoválást, de nem szeretné, hogy feltűnő, mesterkélt hatású legyen.

Szívesen teszünk eleget ennek a kérésnek, hiszen manapság már idejét múlt a tusvonal szerű, sötét, erős szemöldök. Több féle technikával dolgozunk, ami valóban természetes hatású, kiemeli a szemöldököt, de szinte senki nem veszi észre, hogy tetoválás!

Szálas technikát javasolunk abban az esetben, ha van szemöldök szőr, csak ritka, vékony, vagy akár rövid a formája. Az ultravékony szálak, melyeket a valódi szőrszálak közé húzunk, valóban természetes hatást biztosítanak. Ehhez, a saját szőrszálhoz hasonló színű pigmenteket használunk, hiszen a dúsabb hatás így is elég ahhoz, hogy hangsúlyosabbá tegye a szemöldököt.

Ha a vendégnek nagyon kevés saját szemöldök szőrszála van, akkor inkább púderes szemöldök tetoválást készítünk. Ennek a technikának a lényege, hogy több színnel dolgozunk. A szemöldök alsó részénél és vége felé határozottabb, sötétebb színt használunk, míg a szemöldök elejénél (a kezdő része) és a felső egyharmadánál kicsit világosabb pigmenttel satírozzuk el. Lágyabb, finomabb hatást nyújt így viselőjének.

Létezik azonban kombinált tetoválás is, az úgynevezett hibrid szemöldök technika, amikor kombinálunk. Jelenleg ez a legkedveltebb vendégeink körében! Ebben az esetben is több színt használunk. Egy világosabb alapsatírt készítünk, mely ad egy volument a szemöldöknek, majd ebbe húzunk bele sötétebb színű pigmenttel szálakat, ami valóban dekoratív megjelenést biztosít.

 

Érdekel Császár Zsuzsanna további munkái?

Itt megtekintheted!