A legtöbb vendégnek van elképzelése sminktetoválás előtt, hogy milyen színt szeretne, de ha nem is teljesen konkrét a kívánsága, azt biztosan tudja, hogy milyet nem szeretne. Azt tapasztalom – és nekem is ez a véleményem – hogy a természetes hatású sminktetoválások sokkal dekoratívabbak. De vajon ennek az eléréséhez milyen színű pigment a legideálisabb?

Először vegyük át egy picit a sminktetoválás elkészítésének technikáját. A választott pigmentet minden esetben felkenjük (felpróbáljuk) a bőrre, legyen az akár szemöldöktetoválás vagy szájtetoválás. Az itt látott szín sok esetben túl intenzív a vendégeknek, és kicsit félnek tőle. Ez teljesen normális, de figyelembe kell venni hogy ekkor még csak a bőr tetejére kerül a pigment (ezért erősebb a szín), míg tetoválás után ez már a bőr hámrétegének az aljára kerül. A pigment felett számos sejtsor található még, ami tompítja a színt, emiatt gyógyulás után sokkal világosabb, pasztellebb lesz a végeredmény. Tulajdonképpen nem a pigment színe változik meg, világosodik ki a bőrben, hanem csak az, amit mi kívülről látunk. Sőt ehhez a pigment színhez még hozzáadódik a vendég saját bőrszíne is, tehát valamennyit biztosan ez is módosít a végeredményen.

 

 

 

 

 

Azt javasolom a vendégeinknek, hogy sminktetoválás előtt mondják el pontosan mire vágynak végeredményben és aztán bízzák rá magukat a szakember tudására, akinek több éves gyakorlata van a pigmentekkel kapcsolatban.

Higgyék el minden esetben tökéletes sminktetoválást készítünk, mellyel évekig elégedettek lesznek!

Várjuk bejelentkezésed!