Esztétikai kezelések

“Ha valami zavarja az Ön esztétikai megjelenését, kellemetlen bőrhibát észlel valahol, ne habozzon, keressen minket…”

Jó, ha tudja, hogy ezek a problémák néha sokkal gyorsabban és egyszerűbben megszűntethetőek, mint gondolná.

Azonnal szemmel látható eredményt kapunk a következő bőrproblémák esztétikai kezelésében:

  • állandósult hajszálértágulat,
  • éranyajegy arcon vagy testen,
  • lógó fibrómák,
  • öregkori pigmentfolt,
  • szőrnövési rendellenesség

Jó eredménnyel szüntetjük meg a pubertás kori vagy klimax okozta  rendellenes szőrnövekedést is. Sok hölgynek okoz problémát a hormonok miatt megerősödött szőr, higgye el, ez nem egyedi eset. Ha Önnek az állán, vagy az ajkak felett megerősödött, zavaró szőrszálak vannak, akkor hívjon minket és kérjen időpontot most. Még az ősz vagy világos szőrszálak esetén is meg tudjuk szüntetni esztétikai problémáját azonnal!

Az esztétikai kezelések rendkívül gyorsak, akár 15-20 perc alatt elvégezhetőek. Többnyire 1 alkalmat vesznek igénybe, de 2 alkalommal biztosan megoldjuk az esztétikai problémát. Ne féljen, ezek az esztétikai kezelések szinte fájdalommentesek!

Keressen fel bennünket esztétikai problémáival a Lanèche Szépségszalonban, hogy high-tech rádiófrekvenciás gépünk segítségével megoldjuk zavaró gondjait! Vegye igénybe az esztétikai kezeléseinket, a Medical Beauty szolgáltatásunkat!

T-away – rádiófrekvenciás készülékünk gyengéden, azonnali megoldást nyújt a zavaró esztétikai bőrproblémák megszüntetésére.

 (A képen kozmetikus kolléganőnk egy pigmentfolt eltávolitását végzi T-away gép segítségével! Az eredmény garantáltan látható!)

Hírlevél feliratkozás