Rólunk

Szalon történet

Lanèche Szépségszalon a II. kerületben a Margit-híd budai hídfőjénél található. Könnyen megközelíthető akár villamos vagy busz segítségével. A szépségszalon autóval érkező vendégeit fizető parkolási lehetőség várja.

Lanèche professzionális szépségszalon teljes körű szolgáltatásaival méltón képviseli a magas színvonalú Lanèche kozmetikum imagé-t. A szépségszalon 1997 elején nyílt meg, ahol azóta a sok híres vendég mellett rendszeresen visszatérő vendégeink élvezik a következő szolgáltatásainkat:

légkondicionált 220m2-es szépségszalon szakképzett mesterekkel és okleveles szakemberekkel várja vendégeit, akik a pihenés mellett a szépség, ránctalanítás, fiatalítás birtokába akarnak kerülni. A téli időszakban az infravörös fénnyel fűtött szépségszalon helységeiben mindenhol egyenletes, kellemes hőmérséklet teszi lehetővé a pihenést, ahol az infravörös fény nemcsak a meleget, hanem a komfort érzetet is javítja. Télen különösen előnyös, hiszen az infravörös fény hangulatjavító hatású nemcsak a szépségszalon dolgozóira, hanem a vendégeinkszámára is.

A szépségszalon külön-külön helységeiben (kabinrendszerben) dolgozunk, hogy a vendégeink zavartalanul élvezhessék a személyre szabott kényeztető kezeléseket. Rohanó világunkban nagyon fontos, hogy vendégeink a nyugalom szigetét tapasztalják nálunk. A szépségszalon kabinrendszerében végzett kezelések lehetővé teszik, hogy vendégeink a szépülés mellett meghitt, relaxáló zenére tudjanak pihenni, kikapcsolódni.

Kérdése van? Kattintson ide és kérdezzen online! Térjen be hozzánk egy ingyenes konzultációra, és tapasztalja meg hogy ez a szépségszalon valóban az Ön igényeinek megfelelő. Használja ki akcióinkat, éljen kedvezményeinkkel, melyről hírlevelünk rendszeresen informálja!

Hírlevél feliratkozás