Rólunk

Szalon történet

 A Lanèche Szépségszalon a II. kerületben a Margit-híd budai hídfőjénél található. Könnyen megközelíthető akár villamos vagy busz segítségével. A szépségszalon autóval érkező vendégeit fizető parkolási lehetőség várja.
A Lanèche professzionális szépségszalon teljes körű szolgáltatásaival méltón képviseli a magas színvonalú Lanèche kozmetikum imagé-t. A szépségszalon 1997 elején nyílt meg, ahol azóta a sok híres vendég mellett rendszeresen visszatérő vendégeink élvezik a következő szolgáltatásainkat:

A légkondicionált 220m2-es szépségszalon szakképzett mesterekkel és okleveles szakemberekkel várja vendégeit, akik a pihenés mellett a szépség, ránctalanítás, fiatalítás birtokába akarnak kerülni. A téli időszakban az infravörös fénnyel fűtött szépségszalon helységeiben mindenhol egyenletes, kellemes hőmérséklet teszi lehetővé a pihenést, ahol az infravörös fény nemcsak a meleget, hanem a komfort érzetet is javítja. Télen különösen előnyös, hiszen az infravörös fény hangulatjavító hatású nemcsak a szépségszalon dolgozóira, hanem a vendégeinkszámára is.

 

 

A szépségszalon külön-külön helységeiben (kabinrendszerben) dolgozunk, hogy a vendégeink zavartalanul élvezhessék a személyre szabott kényeztető kezeléseket. Rohanó világunkban nagyon fontos, hogy vendégeink a nyugalom szigetét tapasztalják nálunk. A szépségszalon kabinrendszerében végzett kezelések lehetővé teszik, hogy vendégeink a szépülés mellett meghitt, relaxáló zenére tudjanak pihenni, kikapcsolódni.

Kérdése van? Kattintson ide és kérdezzen online! Térjen be hozzánk egy ingyenes konzultációra, és tapasztalja meg hogy ez a szépségszalon valóban az Ön igényeinek megfelelő. Használja ki akcióinkat, éljen kedvezményeinkkel, melyről hírlevelünk rendszeresen informálja!

Elérhetőségek

Cím: 1023. Budapest, II.kerület, Frankel Leó út 21.
(Üstökös utca sarok)

Telefon: +36 30 735 36 37

E-mail: info@laneche.hu

Feliratkozás hírlevelünkre

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesüljön kezeléseinkről Ön elsőként!

Kiemelt Ajánlatunk!

Kövessen a Facebookon!

Marie Christine Sminkek

Kövessen Blogunkon is!

Kövessen Google+-on is!