Iontoforézis

Ezt a különös, idegen hangzású szót biztos hallotta már, de valószínű, először nem tudta, mit is jelent pontosan. Most segítünk!

A szépségipar az elsők között kezdte használni az iontoforézis eljárást a kozmetikai kezelések során. Iontoforézis kezelésnél a hatóanyagok elektromos töltését használjuk ki, galván áram segítségével a bőrt még több hidratáló hatóanyaghoz tudjuk juttatni. Iontoforézis során kizárólag vízben oldódó hatóanyagokat és vitaminokat juttatunk a bőrbe.
A mai napig iontoforézis eljárással lehet a legtöbb vizet a bőrbe juttatni, mivel a bőr zsíros felszínén keresztül nem szívódik fel a víz. Rendkívül fontos feladat a bőr hidratálása, mivel a vízhiány ráncok kialakulásához vezet.

Az iontoforézis eljárást szinte minden bőrtípusnál használhatjuk. Az iontoforézis kezelés nem javasolt szívbetegség, valamint terhesség esetén.

Bőrgyógyásszal együttműködve különösen jól kezelhető a perioralis dermatitis heti egyszeri iontoforézis kezeléssel.

Külön iontoforézis kezelésre is eljöhet hozzánk, így rövid idő alatt felfrissül, megszépül bőre, hiszen csupán fél órát vesz igénybe! A kezelés során a letisztítás-peeling-tonizálás után iontoforézis kezelést végzünk, majd bőrtípusnak megfelelő krémmel hidratálva folytathatja napi teendőit!
Látogasson el hozzánk!

Hírlevél feliratkozás