Munkatársaink

Császár Zsuzsanna
kozmetikus mester, a szalon vezetője

27 éve dolgozom a Lanèche Szépségklinikán. Pécsen végeztem kozmetikus szakoktatóként, 2006-ban kaptam meg diplomámat. Fontos a munkámban az állandó tanulás és szakmai fejlődés, kozmetikus mester oklevéllel is rendelkezem. Rendszeresen képzem magam külföldi konferenciákon, előadásokon. A kozmetika számomra nagyon sok örömöt és sikert hozott.

Fantasztikus dolog szépíteni valakit, látni, hogy elégedett és örül a vendég. Fő specialitásom a sminktetoválás és az orvosi tetoválás. Hálás vagyok azért, hogy ezt a munkát végezhetem!

Chris Nay
Sminktetováló művész

Profi sminktetoválással foglalkozom. Gyakorlatilag a szakmában nőttem fel, tekintve, hogy édesanyám országos szinten a vezető szakoktatók közé tartozik. Több mint egy évet töltöttem el a tanulójaként ezáltal maximálisan elsajátítva a szakma alapjait. Ezt követően hónapokig tanulhattam Európa legkiválóbb oktatóitól, akiktől tudást és tapasztalatot szereztem. Naprakész vagyok a legújabb eszközök és technikák alkalmazásában, így ki tudom szolgálni vendégeim kívánságát. Fiatal korom ellenére már volt szerencsém nemzetközi szinten is letenni a névjegyem előadóként Bangkokban, illetve ami még nagyobb büszkeséggel tölt el, hogy Amsterdamban a Sminktetováló Világkonferenciára is kaptam meghívást, mint előadó.

Mivel a legmagasabb minőségű oktatásban volt szerencsém részt venni, ezért a munkáimat valamint vendégeimet is hasonló módon kezelem és nem alkuszom meg kevesebbel, mint a maximum! A mai napig az alábbi tényezők számomra a legfontosabbak: Tisztelet a vendégek, a kollegák és a szakma iránt, továbbá a teljes összpontosítás, hogy minden vendég pontosan azt kapja végeredményben, amit szeretne mind formailag és minőség terén.

https://chrisnaypmu.com/

Bara Mónika
kozmetikus

1998-ban végeztem, mint kozmetikus. Immáron 19 éve dolgozom a Lanèche szépségklinikán. A Lanèche minősége és a kabinrendszerben végzett kezelések biztosítják azokat a feltételeket, amellyel vendégeim is maximálisan elégedettek. Különböző esztétikai kezeléseket is biztosítunk, melyek elsajátítása és alkalmazása sokat jelentettek szakmai fejlődésemben. Fontos a szalonban jelen lévő nyugodt légkör, figyelmesség és precizitás, amelyek mind hozzájárulnak a minőségi munkavégzéshez és szakmai tudásom kibontakoztatásához. Forduljon bizalommal hozzám!

Hírlevél feliratkozás