Kozmetikai kezelések

Lanèche szépségszalonunk a bőr minden problémájára kínál megoldást!
Próbálja ki szolgáltatásainkat és tapasztalja meg a saját bőrén!

Kozmetikus szakemberek segítségével a vendégeink többféle kezelés között választhatnak (ránctalanító, faggyúnormalizáló, nagyon érzékeny, aknés bőrök kezelése stb.), melyek a kiegészítőjeként változatos gépi kezeléseket is ajánlunk (IontoforézisUltrahangMikromasszázsmikrodermabrázióhidroabrázió, rádiófrekvencia, bőrvasaló).A hosszantartó eredmény elérése érdekében kozmetikusaink összeállítanak egy otthoni szépségápolási tervet és az egészséges életmódra vonatkozó tanácsokkal látják el a vendégeinket.

Különböző bőrtípusokra ajánlott kezeléseink ideje a bőrtípustól és a bőr állapotától függően általában 2 óra. Fontos tudni, hogy a kezelések MINDIG tartalmaznak gépi hatóanyag bevitelt ultrahang/iontoforézis/arcvasaló használatát, így lesz teljes körű a bőrápolás.

A Lanèche szépségszalon külön kezelő helységeiben (kabinrendszerben) várjuk vendégeinket, hogy a személyre szabott pihentető kezeléseket zavarmentesen élvezhessék. A mai rohanó világban fontos, hogy vendégeink a szépülés mellett a nyugalmat is megtalálják nálunk, ezért halk, relaxáló zenére tudnak pihenni, kikapcsolódni.

Hírlevél feliratkozás