Kozmetikai kezelések

Lanèche szépségszalonunk a bőr minden problémájára kínál megoldást!
Próbálja ki szolgáltatásainkat és tapasztalja meg a saját bőrén!

Kozmetikus szakemberek segítségével a vendégeink többféle kezelés között választhatnak (ránctalanító, faggyúnormalizáló, nagyon érzékeny, aknés bőrök kezelése stb.), melyek a kiegészítőjeként változatos gépi kezeléseket is ajánlunk (Iontoforézis, Ultrahang, Mikromasszázs, mikrodermabrázió, hidroabrázió, rádiófrekvencia, bőrvasaló).A hosszantartó eredmény elérése érdekében kozmetikusaink összeállítanak egy otthoni szépségápolási tervet és az egészséges életmódra vonatkozó tanácsokkal látják el a vendégeinket.

Különböző bőrtípusokra ajánlott kezeléseink ideje a bőrtípustól és a bőr állapotától függően általában 2 óra. Fontos tudni, hogy a kezelések MINDIG tartalmaznak gépi hatóanyag bevitelt ultrahang/iontoforézis/arcvasaló használatát, így lesz teljes körű a bőrápolás.

A Lanèche szépségszalon külön kezelő helységeiben (kabinrendszerben) várjuk vendégeinket, hogy a személyre szabott pihentető kezeléseket zavarmentesen élvezhessék. A mai rohanó világban fontos, hogy vendégeink a szépülés mellett a nyugalmat is megtalálják nálunk, ezért halk, relaxáló zenére tudnak pihenni, kikapcsolódni.

 

Vagy válassza ki az alábbi gombok segítségével az Önt érdeklő kezelést és tudjon meg róla többet:

Elérhetőségek

Cím: 1023. Budapest, II.kerület, Frankel Leó út 21.
(Üstökös utca sarok)

Telefon: +36 30 735 36 37

E-mail: info@laneche.hu

Feliratkozás hírlevelünkre

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesüljön kezeléseinkről Ön elsőként!

Kiemelt Ajánlatunk!

Kövessen a Facebookon!

Marie Christine Sminkek

Kövessen Blogunkon is!

Kövessen Google+-on is!