Ultrahang

“Az ultrahanggal történő hatóanyag bevitel az egyik legismertebb…”

De mit is takar pontosan ultrahangos kezelésünk:

Az ultrahanggal történő hatóanyag bevitel az egyik legismertebb és kedvenc gépi kezelésünk.
Ultrahang segítségével nemcsak a vizes, hidratáló hatású zselébe ágyazott hatóanyagok juttathatóak a bőrbe, hanem zsírban oldott anyagok, vitaminok. Az ultrahang apró rezgései egyféle „masszázst” (mikro) hoznak létre, ezáltal „beütögetik” az adott hatóanyagot a bőr mélyebb rétegeibe.

Természetesen az ultrahang a rezgései számunkra nem hallhatóak, nem zavarók. Az ultrahang megoldást nyújt az olajok, szérumok és az ún. lipogélek használatára is. Ez különösen jó hír azoknak a vendégeknek, akiknek száraz, öregedő, petyhüdt, laza bőrük van, hiszen ennél a bőrtípusnál igen nagy segítség a táplálás, feszesítés. Ahhoz, hogy megfelelően táplált bőrt kapjunk zsírhiányos bőröknél, szükség van az olajos közegre, amit –bármilyen hihetetlen- az ultrahang készülék előtt eddig nem lehetett más géppel bejuttatni!
Az ultrahang gépet a kezelés menetében a bőr kitisztítása után alkalmazzuk, amikor már a táplálásra, feltöltésre, hidratálásra, esetleg a bőr nyugtatására van szükség.

Természetesen önmagában is kérhető az ultrahangos kezelés, ilyenkor „szépítő-kezelést”, kényeztetést adunk a vendégeinknek. Ebben az esetben csak és kizárólag az extra hatóanyag bejuttatása a lényeg!
A koncentrált hatóanyagok, melyeket a legtöbbször használunk ultrahang kezelés folytán, általában ampullák, szérumok, aromaolajok, melyet olyan zselé segítségével juttatunk a bőrbe, ami hidratáló, nedvesség megtartó anyagokat tartalmaz.

Azt tehát, hogy milyen hatóanyagot alkalmazunk az ultrahang kezelés során, a vendég bőrtípusa és a kozmetikus szaktudása határozza meg! Próbálja ki Ön is!

Hírlevél feliratkozás