Mikromasszázs

“Egy kozmetikai kezelés több lépésből áll…”

Ezeket a lépéseket a kozmetikus a vendég bőrtípusa, életkora és életmódja alapján állítja össze. Minden kezelés tartalmaz letisztítást, radírozást, tonizálást, masszázst és különböző maszkot, pakolást.

Ahhoz, hogy teljes körű kezelést kapjon a bőr, szükség lehet gépi kezelésre is! A gépi kezeléseknek széles tárháza áll rendelkezésre a Lanèche Szépségklinikán egy-egy alkalom során.

Mi a lényege a gépi kezelésnek?

Vannak hatóanyagok, összetevők, melyeket sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudunk elektrokozmetikai gépek segítségével a bőr olyan rétegeibe juttatni, ahol hatásukat tartósan és látványosan fejtik ki.

Hatóanyag bevitelre több elektrokozmetikai kezelés közül választhatunk, melyek a következők:

Miről is szól a mikromasszázs? 

A mikromasszázs egyre több vendég kedvence a Lanèche Szépségklinikán!

Mint a legtöbb gépi kezelés, a mikromasszázs is elsősorban hatóanyag bevitelre alkalmas. Emellett azonban jelentős élettani hatása van, mivel kiváló salaktalanító, méregtelenítő hatása is van!

A mikromasszázs lényege, hogy pulzáló masszázst hoz létre, ennek következtében jelentősen fokozódik a nyirokkeringés. A mozdulatokat mindig a nyirok áramlásának megfelelő irányba végezzük, így a nyirok szerveken keresztül fokozódik a méreganyagok kiválasztása, a salaktalanítás.
A mikromasszázs fokozza a vérkeringést is, a bőrünk felmelegszik, a pórusok kitágulnak, így a felszívó szerep megerősödik. Mialatt Ön a ritmusos pulzáló érzés folytán relaxál, a hatóanyag koncentrátumok észrevétlenül felszívódnak az Ön bőrébe!

Ez az eljárás már magában is nagyon pozitívan hathat szervezetünk állapotára, de mi ezt a Lanéche Szépségszalonban tovább fokozzuk, hiszen a mikromasszázs során különleges hatóanyaggal dúsított krémet és maszkot is használunk.

Mindig a vendég bőrtípusához igazodunk a pakolás kiválasztásánál, melyre miután az felkerül a bőrre egy átlátszó fóliát helyezünk és a mikromasszázs segítségével a bőrbe masszírozzuk.

A nagyjából 30 perces kezelés során a vendég igazán ellazulhat és relaxálhat, így nem csak teste, hanem lelke is feltöltődik.

Kezelés menete:

  1. Letisztítás
  2. Peelingezés
  3. Tonizálás
  4. Hatóanyagos maszk felvitele+fólia
  5. Mikromasszázs
  6. Tápláló krém
Hírlevél feliratkozás