Végleges szálankénti szőrtelenítés

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” prev_background_color=”#000000″ next_background_color=”#000000″][et_pb_row admin_label=”row” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” use_custom_gutter=”off” background_color=”#ffffff” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” make_equal=”off” parallax_1=”off” parallax_method_1=”off” parallax_2=”off” parallax_method_2=”off” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_text background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.2.2″]

Végleges szálankénti szőrtelenítés

•  Kellemetlenül zavaró erős szőrszálak vannak az arcán?
•  Az ajak felett sötét, és sűrűbb szőrszálak láthatóak?
•  Esetleg az állat csúfitja el már-már szakállnak mondható szőrzet?

Sok hölgy a kellemetlen szőr miatt borotválja az állát! Ne várjon tovább, mi tudunk segíteni, hívjon most! (+3630/735-3637)

 

Jó eredménnyel szüntetjük meg akár a pubertás kori vagy klimax okozta rendellenes szőrnövekedést is. Sok hölgynek okoz problémát, a hormonok miatt megerősödött szőr, higgye el, ez nem egyedi eset. Ha Önnek az állán, vagy az ajkak felett megerősödött, zavaró szőrszálak vannak, akkor hívjon minket és kérjen időpontot most végleges szőrtelenítésre.

 

IPL (Intensed Pulsed Light)

 

 

A színes, sötét szőrszálak kezelését fényterápiás IPL (Intensed pulsed Light) géppel végezzük. Ez a villanófény remekül kezeli a sötét szőrszálakat, hiszen a fény a sötét színben hamarabb nyelődik el, így az bejut a szőrtüszőbe. Ennek azonban feltétele, hogy a szőrszál lényegesen sötétebb legyen, a bőr pedig világos. Minél nagyobb a szín különbség annál hatékonyabb ez a kezelés.

 

ELEKTOLÍZIS, szálankénti epilálás

 

  Még az ősz vagy világos szőrszálak esetén is meg tudjuk szüntetni esztétikai problémáját azonnal! Ennél az eljárásnál nem akadály a napbarnított, vagy szoláriumozott bőr sem!

 

Vannak olyan szőrszálak, melyek nem tartalmaznak pigmentet, vagyis világos színűek. Lehetnek szőke, vagy akár ősz szálak is, mégis erősek , zavaróak és szeretne megszabadulni tőlük. Ebben az esetben alkalmazzuk a szálankénti epilálást, azaz az elektrolízist. Ez a speciális rádiófrekvenciás gépünk kifejezetten az elszórtan megjelenő ősz, vagy világos színű, erősebb szőrszálak eltávolítására szolgál. A kezelés során mikro vékonyságú tűt vezetünk be a szőrszál mentén a szőrtüszőbe, ami alig érezhető, fájdalommal egyáltalán nem jár. Az áram hatására a szőrtüszőben többé nem nőnek szőrszálak, így valóban véglegesen megszünteti a szőrnövekedést. Ezt a fajta végleges szőrtelenítést, főleg arcon alkalmazzuk és nem kizáró ok a sötétebb színű bőr sem.

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_sidebar orientation=”right” area=”sidebar-1″ background_layout=”light” remove_border=”off” show_border=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Hírlevél feliratkozás