Szépítő kezelések 30+ korosztály számára

 

Az e heti blogbejegyzésünkben útmutatót adunk, milyen kezelésekkel lehet  30 éves kor körül ápolni és megőrizni bőrünk épségét és szépségét. Ápolt és élettel teli külsővel magabiztosabbak lehetünk a mindennapokban!

30 éves kor körül a hölgyek már jócskán túl vannak a pubertáskori bőrproblémákon, de még szerencsére nem kezdődött el a kor haladtával a bőr kiszáradása és megereszkedése. Mégis vannak olyan zavaró tényezők, melyek kellemetlenek lehetnek, vagy egyszerűen csak szeretnék fokozni a vitalitást és megszépíteni az arcbőrüket.

Sok hölgyet zavar, hogy a bőre egyes helyeken zsíros fényű, tapintású, máshol azonban száraz. Kiváló kezelés számukra a Balance Control, mely a bőr zsír és víz egyensúlyát állítja be.

Egyesek a bőrük érzékenységére panaszkodnak, szinte minden kozmetikumra kipattogzik, kipirul a bőr. Számtalan krémet kipróbáltak már, de idáig semmi nem vált be igazán.  Nekik ajánljuk a Skin Improvement kezelést, mely a legérzékenyebb bőröket sem irritálja, megfelelő táplálást és hidratálást nyújt a bőrnek.

Városban élőkre jellemző az is, hogy keveset tartózkodnak friss levegőn. Többnyire a munkahelyük nem a szabadban van, ezért a bőr kevesebb oxigénhez jut, amitől sápadt, fakó színűvé válik. Az ilyen fáradt bőröket szépíti az Oxy Therapy kezelésünk.

Számos más szépítő kezelésekkel is állunk rendelkezésre, például kristályos bőrcsiszolás (mikrodermabrázió) vagy hidroabrázióval, de pigmentfolt eltüntetéssel is foglalkozunk. Sokkal szebb megjelenést biztosít, amikor a tágult hajszálereket tüntetjük el.

Bejelentkezek!

Hírlevél feliratkozás