Szépítő kezelések a 40-es korosztály számára

 

A megjelenésünket jelentősen befolyásolja a bőrünk ápoltsága. Nem elég szépnek lenni, de annak megőrzése, hosszútávon fenntartani az ideális állapotot gyakran komoly kihívást jelent!  Ebben a korban már hatékonyabb bőrtáplálást alkalmazunk. Nem elég hidratálni a bőrt, de a víz megtartásáról is gondoskodnunk kell. Fontos a bőr megújítása, az új sejtek osztódásának stimulálása.

 


 

A bőr természetes feszességét a kollagén és az elasztikus rostok adják, így a legjobb a Collagen Booster kezelés. Ez nem csak azonnali rugalmasságot nyújt, hanem a bőr saját kollagén termelését is fokozza.

Fontos a bőr folyamatos koptatása, hiszen a felszínről leváló elhalt szarusejtek helyett új, friss sejtek képződnek. A Glycopeeling 50% gyümölcssavas kezelés komplexen kezeli a bőrt, mert nem csak hámlaszt, hanem a kollagén rostok termelődését serkenti.

 

Ebben a korban már javasoljuk a vitaminok és ásványanyagok pótlását. Remek lehetőség a Repair Complex E vitaminos kezelés, vagy az Ásványmaszk használata. Az Erdei gyümölcsök jótékony hatása a vitaminok mellett az antioxidáns hatás.

 

Érdemes minél korábban tudatosan ápolni a bőrünket, kezdve a 20-as évektől. Érett nőként nemcsak az otthoni bőrápolás bír kiemelkedő jelentőséggel, hanem, hogy profi kozmetikus gondoskodjon rendszeresen bőrünk megújulásáról. Várunk szeretettel!

[button link=”https://lanecheszepsegszalon.hu/kapcsolat/” type=”big” color=”orange”] Bejelentkezek![/button]

Hírlevél feliratkozás