Miért nem egyenlő a sminktetoválás a sminkkel?

Sokan azt gondolják, amikor megnéznek egy képmegosztó oldalon szereplő, tökéletesen sminkelt hölgyet, hogy azt a hatást az ő arcukon is maximálisan el lehet érni sminktetoválással is. Azonban ez korántsem igaz.

Az első és legfontosabb különbség a valóság és a retusált képek világa között van. Amit látunk, az többnyire egyáltalán nem felel meg a realitásnak, legyen szó sminktetoválásról vagy sminkről.

Másrészt alapvető eltérés van a sminktetoválás és a nem tartós smink típusai és célja között.  A nappali, esti, alkalmi smink általában sokkal karakteresebb, ezenkívül az arc és dekoltázs egészét érinti. Nem mehetünk el amellett sem, hogy mennyire más manuális technikát igényel, mint a tartós sminktetoválás.

A sminknél az arcot egy vászonnak tekintjük, aminél szinte nincsenek határok, a határokat talán csak a képzelet és az alkalom szabja – nem mindegy ugyanis, hogy alkalmi vagy hétköznapi sminket készítünk. Kezdődik az arc alapozásával, kontúrozásával, barnító és pirosító használatával. A folytatást mindannyian ismerjük.

Míg a sminket a ruhánkhoz igazítjuk, a tetoválást a személyiségünkhöz!

A sminktetoválásnál ezzel szemben az egyik legfőbb cél egy biztos alap létrehozása a későbbi sminkhez, valamint egy tökéletesebb arckép biztosítása, amit az aránytalanságok, esztétikai hibák, szőrhiányok kijavításával érhetünk el. A sminktetoválás az orvosi mikropigmentáción (areola, skalp, heg) kívül csak a szájra, szemöldökre és szemhéjra terjed ki.

A technológia is és a tartósság is eltérő, minimum fél, de akár 3 évig is maradandóan jelen van az arcunkon. Fontos, hogy csak professzionális és magasan képzett szakemberrel dolgoztassunk és magas minőségű eszközökkel, sminktetováló géppel! Mert ezek együttese tudja garantálni a kiváló végeredményt.

Ezért kell alaposan megfontolni mit szeretnénk viselni nap mint nap. Illetve ezért szoktunk a vendégeinkkel a tetoválás előtt hosszasan konzultálni, életviteléről, személyiségéről, hogy az elkészült munka maximálisan önazonos legyen.

Nagy előnye, hogy soha nem mosódik le, nem folyik el. Az ajkakat teltebbé, élénkebbé varázsolja, gyakorlatilag egy nappali sminket kiválthatunk vele. A legfontosabb a természetesség!

Szeretnél Te is karakteresebb arcot és telt ajkakat? Mi elkészítjük számodra a legmegfelelőbb formát! Keress minket bizalommal!

Hírlevél feliratkozás