Nappali vagy éjszakai krém? Mi a különbség?

Megfelelő kozmetikumok kiválasztásánál nem csupán bőrtípusunkra kell figyelnünk, hanem fontos melyik napszakban kívánjuk táplálni is azt.

A nappali krémeknek nemcsak kiszáradás ellen védő hatóanyagokat kell tartalmazniuk, hanem olyanokat is, melyek felveszik a harcot a napközben minket érő környezeti szennyeződések ellen, elvárható tőlük, hogy megfelelő védelmet biztosítanak, az UV sugárzással, időjárási viszontagságokkal szemben (szél, hideg, stb.). A jó nappali krém vitaminban gazdag, mely a bőrtáplálást segíti, illetve antioxidánsokat is magában rejt, mely, szabadgyökfogó, ezért ránctalanít.

Azok a krémek azonban, amelyek éjszakára használatosak, a bőr intenzív táplálásár és regenerálódását segítik. Aktívan hidratálnak a bőr bioritmusát követve. Több hatóanyagot tartalmaznak, ezáltal sokkal jobban táplálják a bőrt. A nappali társaikkal szemben, ezek hatékonyabbak, jobban táplálva ezzel a bőrt. Lényegében olyanok, mint szérumok. Könnyen felszívódnak a bőr mélyebb rétegeibe, de hatásukat több órán keresztül fejtik ki. Reggelre üde, friss és sugárzóan szép bőrrel ébredhetünk.

Lanèche krémek gyorsan szívódnak, lágyak, garantáltan nem hagynak fényt, abszolút kellemes érzetet biztosítanak. Nem mindegy tehát, hogy melyik napszakban mit kenünk az arcunkra! Mindig válaszd a napszaknak megfelelő krémet!

Nézd meg krémeinket és válaszd ki a bőrtípusodnak megfelelő párost!

 

Hírlevél feliratkozás