Éjszakai feltöltődés

Nyakunkon az esküvőszezon. Akár ünnepeltek, akár vendégek vagyunk, mind arra törekszünk, hogy a legjobb formánkat hozzuk a nagy napon. Megtaláltuk a megfelelő ruhát, a hozzá illő kiegészítőket és azt is kitaláltuk, hogy milyen sminket tegyünk fel. De este a tükörbe nézve mégsem vagyunk megelégedve. Arcunk nyúzott, fáradt. Pedig holnapra gyönyörűnek kell lennünk! Mit tehetünk?

Extra hatékony segítséget nyújt a Santana Overnight Express, éjszakai ampullája. Egy alkalommal egy ampullát kell felhasználni az alapos letisztítást követően. Mikor a tisztítással végeztünk az ampulla tartalmát finoman kenjük fel arcunkra, nyakunkra és dekoltázsunkra, figyelve arra, hogy mindenhol egyenlő mértékben oszlassuk el. Ha ezzel elkészültünk hidratáló éjszakai krémünkkel kenjük be magunkat.

Overnight Express, rugalmasságot és ragyogást kölcsönöz a bőrnek éjszaka, szinte egyik napról a másikra. Az energizáló protein, betain, tápláló Sheavaj, B5 vitamin a gazdag lipidekkel kombinálva gyorsan és eredményesen fokozza a bőr regenerálását. Bőrünk elasztikussága, tónusa fokozódik, mely friss, fiatalos kinézetet nyújt.

Kiszerelése 10*3 ml. Egy doboz ára 11.900 Ft.

Webshopunkban és szalonunkban is megvásárolható!

 

Hírlevél feliratkozás