Fiatalság megőrző kezelések 40+

A megjelenést jelentősen befolyásolja a bőr ápoltsága. Nem elég szépnek lenni, de annak megőrzése, hosszútávon fenntartani az ideális állapotot gyakran komoly kihívást jelent!  Ebben a korban már hatékonyabb bőrtáplálást alkalmazunk. Nem elég hidratálni a bőrt, de a víz megtartásáról is gondoskodnunk kell. Fontos a bőr megújítása, az új sejtek osztódásának stimulálása.

A bőr természetes feszességét a kollagén és az elasztikus rostok adják, így a legjobb a Collagen booster kezelés. Ez nem csak azonnali rugalmasságot nyújt, hanem a bőr saját kollagén termelését is fokozza.

Fontos a bőr folyamatos koptatása, hiszen a felszínről leváló elhalt szarusejtek helyett új, friss sejtek képződnek. A Glycopeeling 50% gyümölcssavas kezelés komplexen kezeli a bőrt, mert nem csak hámlaszt, hanem a kollagén rostok termelődését serkenti.

Ebben a korban már javasoljuk a vitaminok és ásványanyagok pótlását. Remek lehetőség a Repair complex E vitaminos kezelés, vagy az Ásványmaszk használata. Az Erdei gyümölcsök jótékony hatása a vitaminok mellett az antioxidáns hatás.

Hírlevél feliratkozás