Vendégkönyv

 
 
 
 
 
 
 
59 entries.
Lipták Barbi Lipták Barbi from Budapest wrote on március 1, 2023 at 10:15 de.
Zsuzsa a legjobb választás, ha kozmetikai kezelésről van szó. Évek óta hozzájárok, félszavakból is értjük egymást. Ha hozzámegyek úgy érzem egy barátnőmhöz megyek vendégségbe 🙂
Vajda Christina Vajda Christina from Debrecen wrote on június 6, 2019 at 9:14 de.
Szakszerűség, emberség, kedvesség. A szalon is igényes, könnyen megközelíthető. 2-3 év múlva jövök frissítésre. Jó szívvel ajánlom minden korosztály számára!
Kollár Anna Kollár Anna from Budapest wrote on április 26, 2019 at 8:38 de.
Császár Zsuzsanna csodálatos szemeket varázsolt nekem, köszönöm szépen! 🙂 Ilyen profi géppel nem találkoztam még! A dolgozók nagyon kedvesek, a vevőért vannak. Nagyon jól éreztem magam és még meg is szépültem. Mindenkinek ajánlani tudom a klinikát! Köszönöm szépen!
Valovics Vivien Valovics Vivien from Budapest wrote on április 1, 2019 at 8:19 de.
Tegnap jártam Chrisnél szemöldök tetováláson. Barátságos légkör, profi szakértelem fogadott. Abszolút fájdalommentes! Mindenkinek ajánlani tudom! Különösen tetszett a sokféle színkombináció, amiből lehet választani, hogy igazán természetes legyen a végeredmény. Köszönöm!
Kedves Regina Kedves Regina from Pécel wrote on február 18, 2019 at 8:49 de.
Ma jártam Chrisnél, gyönyörű púderes szemöldök tetoválást kaptam. Profi korrekt munka, nagyon köszönöm. Csak ajánlani tudom!
Stégermájer Szabina Stégermájer Szabina from Pécs wrote on január 21, 2019 at 12:21 du.
Nem tudom elmondani mennyire meg vagyok elégedve! Csodás lett a szemöldököm, természetes és cseppet sem hivalkodó. Mindenki nagyon kedves, fantasztikus kezek közé kerültem. Köszönöm!
Demény Ágnes Demény Ágnes from Budapest wrote on január 8, 2019 at 10:17 de.
Ma jártam Chrisnél! Fantasztikus ! A keze arany, talpig úriember !! A munkája pedig tökéletes!! Minden elismerésem neki!! Nagyon hálás vagyok !! Mindenkinek szívből ajánlom !
Tar Mária Tar Mária from Budapest wrote on november 28, 2018 at 8:00 de.
Első találkozásunkkor bizalmamba fogadtam Zsuzsát…kétségem nem volt afelől,hogy jó kezekbe kerültem…orvosi tetoválás lévén az emberben talán több kétség merül fel,hogy vajon jól döntött-e. Mint emberileg, mind szakmailag sokat kaptam,ami számomra boldogság. KÖSZÖNÖM!!!
Kiss Gyöngyi Kiss Gyöngyi from Budapest wrote on november 23, 2018 at 8:53 de.
Szuper hely! Jól ereztem magam!! 🙂 Máskor is jövök!!!
Csilla Körmöci Csilla Körmöci from New York wrote on november 6, 2018 at 9:23 de.
Will always return to do my make-up tattoo wherever I live in the world. Thank you very much Zsuzsa for the perfect tattoo as always.
Medveczki Annamária Medveczki Annamária from Budapest wrote on október 1, 2018 at 11:25 de.
Nagyon örülök,hogy rátok találtam!Nagyon kedves csapat,készségesek,és rugalmasak!!!Zsuzsi egy igazi tündér!Én csak ajánlani tudom őket,a szolgáltatásaikat. Itt tényleg fontos a vendég!!!
Némethné Mikós Beáta Némethné Mikós Beáta from Budapest wrote on szeptember 24, 2018 at 7:10 de.
Nagyon meg voltam elégedve,gyönyörű szalonban megnyugtató körülmények közt. Három napot töltöttem itt szemöldök, szemhéj, száj tetoválást kaptam. Nagyon ügyes,rettentő kedves,türelmes Úriember! Mindenkinek ajánlanám ! 5 csillag köszönöm !
Juhos Annamária Juhos Annamária from Budapest wrote on augusztus 6, 2018 at 9:10 de.
Császár Zsuzsanna készített nekem szemöldöktetoválást akinek tapasztalt, precíz, és nagyon ügyes kezének köszönhetem kiváló szemöldököm szépségét. Egy szálazott szemöldöktetoválást választottam a Lanèche Szépségklinikában és a végeredménnyel maximálisan elégedett vagyok. Zsuzsa munkáját csak ajánlani tudom bárkinek aki egy igazi természetes szálazott szemöldökre vágyik. Nagyon köszönöm a munkádat Kedves Zsuzsa! 🙂
Kiss Zsuzsanna Kiss Zsuzsanna from Budapest wrote on július 24, 2018 at 7:59 de.
Rengeteg türelem, hatalmas tudás rejlik ebben a fiatalemberben 🙂 köszönöm, hogy megismerhettelek, önbizalmam az egekben 🙂 köszönöm szépen Neked is a mai napot 🙂 egyébként figyelmesség és kedvesség, odafigyelés maximálisan kitűnő 🙂
Zsuzsa Lánczi Zsuzsa Lánczi from Budapest wrote on július 10, 2018 at 9:48 de.
Nagyon elégedett vagyok Zsuzsa munkájával,végig nagyon figyelt rám, azóta reggelente valóban nagyon könnyű dolgom van a tükör előtt!Mindenkinek csak ajánlani tudom!!
Wajand Krisztina Wajand Krisztina from Budapest wrote on július 2, 2018 at 9:06 de.
A szépség lételeme minden nőnek. 59 évesen Zsuzsit választottam ajkam tetoválására, ami művészi szintű munka lett. Szakszerűség, emberség, kedvesség. A szalon is igényes, könnyen megközelíthető. Őszinte szeretettel gondolok majd az ország egyik legjobb kozmetikusára. 2-3 év múlva jövök frissítésre. Jó szívvel ajánlom minden korosztály számára! Nagyon szép lettem! Köszönöm Zsuzsi!!!
Nagy Mónika Nagy Mónika from Budapest wrote on június 27, 2018 at 12:50 du.
Bárcsak adhatnék 10 csillagot! Imádom ezt a fiút! Emberileg és szakmailag is csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. Figyelmes, gyors, pontos és arany keze van. Az önbizalmamat a sors elvette, Chris visszaadta. Hálás vagyok a csodás szemöldökömért és, hogy megismerhettem Őt! Köszönöm!
Ballagó-Ivanics Judit Ballagó-Ivanics Judit from Budapest wrote on június 20, 2018 at 11:31 de.
Már másodszorra csinálta Zsuzsa az elmúlt 5 évben a szemöldököm. Szóba sem jöhetett más, egyértelmű volt hogy hozzá jövök vissza. A sminktetoválás bizalmi kérdés és ő már bizonyított. Az anyagok a gépek mind profik. Ő pedig nagyon nagy szakértő ebben a szakmában. Jó formát és színt javasolt, ami az évek múlásával sem lett rossz. A technikákkal is nagyon naprakész! Csak ajánlani tudom!
Erna Zalkodi Erna Zalkodi from Budapest wrote on június 12, 2018 at 12:12 du.
Rettegtem a tetoválástól, de félelmem alaptalan volt. A végeredmény pedig… Köszönöm! 🙂
Hosszú Ildikó Hosszú Ildikó from Budapest wrote on szeptember 16, 2017 at 7:41 de.
Szemhéj tetoválásom után most fantasztikus szemöldököt kaptam! Természetes hatású, profi munka ez is, már másnap dícsérő szavakat kaptam. Nyugodt szívvel merem ajánlani Zsuzsit mindenkinek! Gyönyörű, igényes körülmények között varázsolt keretet az arcomnak. Nagyon köszönöm🙏!
Hírlevél feliratkozás