Vendégkönyv

Új bejegyzés a vendégkönyvbe:

 
 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 52.201.244.140.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
52 entries.
Tar Mária Tar Mária from Budapest wrote on 2018-11-28 at 08:00:
Első találkozásunkkor bizalmamba fogadtam Zsuzsát...kétségem nem volt afelől,hogy jó kezekbe kerültem...orvosi tetoválás lévén az emberben talán több kétség merül fel,hogy vajon jól döntött-e. Mint emberileg, mind szakmailag sokat kaptam,ami számomra boldogság. KÖSZÖNÖM!!!
Kiss Gyöngyi Kiss Gyöngyi from Budapest wrote on 2018-11-23 at 08:53:
Szuper hely! Jól ereztem magam!! 🙂 Máskor is jövök!!!
Csilla Körmöci Csilla Körmöci from New York wrote on 2018-11-06 at 09:23:
Will always return to do my make-up tattoo wherever I live in the world. Thank you very much Zsuzsa for the perfect tattoo as always.
Medveczki Annamária Medveczki Annamária from Budapest wrote on 2018-10-01 at 11:25:
Nagyon örülök,hogy rátok találtam!Nagyon kedves csapat,készségesek,és rugalmasak!!!Zsuzsi egy igazi tündér!Én csak ajánlani tudom őket,a szolgáltatásaikat. Itt tényleg fontos a vendég!!!
Némethné Mikós Beáta Némethné Mikós Beáta from Budapest wrote on 2018-09-24 at 07:10:
Nagyon meg voltam elégedve,gyönyörű szalonban megnyugtató körülmények közt. Három napot töltöttem itt szemöldök, szemhéj, száj tetoválást kaptam. Nagyon ügyes,rettentő kedves,türelmes Úriember! Mindenkinek ajánlanám ! 5 csillag köszönöm !
Juhos Annamária Juhos Annamária from Budapest wrote on 2018-08-06 at 09:10:
Császár Zsuzsanna készített nekem szemöldöktetoválást akinek tapasztalt, precíz, és nagyon ügyes kezének köszönhetem kiváló szemöldököm szépségét. Egy szálazott szemöldöktetoválást választottam a Lanèche Szépségklinikában és a végeredménnyel maximálisan elégedett vagyok. Zsuzsa munkáját csak ajánlani tudom bárkinek aki egy igazi természetes szálazott szemöldökre vágyik. Nagyon köszönöm a munkádat Kedves Zsuzsa! 🙂
Kiss Zsuzsanna Kiss Zsuzsanna from Budapest wrote on 2018-07-24 at 07:59:
Rengeteg türelem, hatalmas tudás rejlik ebben a fiatalemberben 🙂 köszönöm, hogy megismerhettelek, önbizalmam az egekben 🙂 köszönöm szépen Neked is a mai napot 🙂 egyébként figyelmesség és kedvesség, odafigyelés maximálisan kitűnő 🙂
Zsuzsa Lánczi Zsuzsa Lánczi from Budapest wrote on 2018-07-10 at 09:48:
Nagyon elégedett vagyok Zsuzsa munkájával,végig nagyon figyelt rám, azóta reggelente valóban nagyon könnyű dolgom van a tükör előtt!Mindenkinek csak ajánlani tudom!!
Wajand Krisztina Wajand Krisztina from Budapest wrote on 2018-07-02 at 09:06:
A szépség lételeme minden nőnek. 59 évesen Zsuzsit választottam ajkam tetoválására, ami művészi szintű munka lett. Szakszerűség, emberség, kedvesség. A szalon is igényes, könnyen megközelíthető. Őszinte szeretettel gondolok majd az ország egyik legjobb kozmetikusára. 2-3 év múlva jövök frissítésre. Jó szívvel ajánlom minden korosztály számára! Nagyon szép lettem! Köszönöm Zsuzsi!!!
Nagy Mónika Nagy Mónika from Budapest wrote on 2018-06-27 at 12:50:
Bárcsak adhatnék 10 csillagot! Imádom ezt a fiút! Emberileg és szakmailag is csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. Figyelmes, gyors, pontos és arany keze van. Az önbizalmamat a sors elvette, Chris visszaadta. Hálás vagyok a csodás szemöldökömért és, hogy megismerhettem Őt! Köszönöm!
Ballagó-Ivanics Judit Ballagó-Ivanics Judit from Budapest wrote on 2018-06-20 at 11:31:
Már másodszorra csinálta Zsuzsa az elmúlt 5 évben a szemöldököm. Szóba sem jöhetett más, egyértelmű volt hogy hozzá jövök vissza. A sminktetoválás bizalmi kérdés és ő már bizonyított. Az anyagok a gépek mind profik. Ő pedig nagyon nagy szakértő ebben a szakmában. Jó formát és színt javasolt, ami az évek múlásával sem lett rossz. A technikákkal is nagyon naprakész! Csak ajánlani tudom!
Erna Zalkodi Erna Zalkodi from Budapest wrote on 2018-06-12 at 12:12:
Rettegtem a tetoválástól, de félelmem alaptalan volt. A végeredmény pedig... Köszönöm! 🙂
Hosszú Ildikó Hosszú Ildikó from Budapest wrote on 2017-09-16 at 07:41:
Szemhéj tetoválásom után most fantasztikus szemöldököt kaptam! Természetes hatású, profi munka ez is, már másnap dícsérő szavakat kaptam. Nyugodt szívvel merem ajánlani Zsuzsit mindenkinek! Gyönyörű, igényes körülmények között varázsolt keretet az arcomnak. Nagyon köszönöm🙏!
Rudnay Krisztina Rudnay Krisztina from USA wrote on 2017-09-07 at 12:39:
A szalon gyonyoru! A dolgozok fantasztikusak es nagyon baratsagosak. Olyan szemoldok tetovalast kaptam, ami felulmulta a varakozasaimat. Nagyon szepen koszonom, vissza fogok meg jonni. Batran ajanlom mindenkinek!
Kiss Eszter Kiss Eszter from Budapest wrote on 2017-08-03 at 08:09:
Kedves Chris! Sokáig nem mertem megcsináltatni a szemöldökömet, de egy barátnőm, akinek szintén Te készítettél tetoválást ajánlott Téged! Így utólag mindenkinek azt mondanám, vágjon bele, mert megéri, csak nem mindegy, hogy hova megy! Nálatok mindenki nagyon kedves volt és profi! A szemöldököm pedig egyszerűen tökéletes, pont amilyet szerettem volna! Köszönöm, mindenkinek ajánlani fogom a szalont! Eszti
Gelányi Szabina Gelányi Szabina wrote on 2017-04-04 at 10:00:
Nem tudom elmondani mennyire meg vagyok elégedve! Csodás lett a szemöldököm, természetes és cseppet sem hivalkodó. Mindenki nagyon kedves, fantasztikus kezek közé kerültem. Köszönöm!
Annus Nikoletta Annus Nikoletta wrote on 2017-03-12 at 11:00:
Köszönöm szépen Császár Zsuzsinak a gyönyörű és minőségi munkát, nagyon meg vagyok elégedve.
Varga Kitti Varga Kitti wrote on 2016-12-28 at 12:41:
Kedves Szépségklinika! Karácsonyra kaptam egy ajándékutalványt, melyet valamilyen kezelésre használhattam fel. Nagyon vártam a találkozást Császár Zsuzsával, mert úgy olvastam remek szakember. Nem is kellett csalódnom. A légkört és a szakértelmet is csak dicsérni tudom. A szépítő kezelés, melyet együtt választottunk ki, szinte kicserélt. Frissen, ellazultan és szépen vágok neki az újévnek. Nagyon köszönöm az élményt. Biztosan megyek máskor is!:)
Kautzky Adrienn Kautzky Adrienn wrote on 2016-07-22 at 15:13:
Kedves Zsuzsa, Köztudott, hogy a kor előrehaladtával az ajkak tónusa és teltsége valamint a kontúrok konkrétsága is sajnos veszít szépségéből. Köszönöm, hogy picit "hervatag" ajkaimból ismét vonzó és tökéletes színt és formát varázsoltál nekem. Ami számomra még fontos volt, hogy a laikus szemlélő számára teljesen természetes összhatást nyújt a látvány. Azt nem mondom, hogy picit sem fájt, de bátran ajánlom mindenkinek: fájdalom-végeredmény viszonylatában messze megéri! További sikeres munkát és sok sok megszépült hölgyet kívánok Nektek! Üdvözlettel Kautzky Adrienn
Admin Reply by: laneche
Kedves Adrienn, Igyekeztem olyan finom és elegáns szájat készíteni, mint amilyen Te magad is vagy! Hordd Örömmel 🙂 Zsuzsanna
Bangó Szabina Bangó Szabina wrote on 2016-07-06 at 09:13:
Kedves Zsuzsa! Köszönetet szeretnék mondani a csodálatos sminktetoválásért amit készítettél nekem. Tavaly októberben jártam nálad szemöldök tetováláson. Azon a napon teljesen más arccal léptem ki tőled a szalonból. Referencia képeid meggyőztek a választásban, hogy profi kezek közé fogok kerülni. A tetoválást megelőzően a kérésemnek és igényeimnek megfelelően valamint tanácsadásod segítségével sikerült elérni a kívánt formát és színt. Csak ajánlani tudom mindenkinek hogyha profi szakemberre és munkára vágyik. Szabina

Elérhetőségek

Cím: 1023. Budapest, II.kerület, Frankel Leó út 21.
(Üstökös utca sarok)

Telefon: +36 30 735 36 37

E-mail: info@laneche.hu

Feliratkozás hírlevelünkre

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesüljön kezeléseinkről Ön elsőként!

Kiemelt Ajánlatunk!

Kövessen a Facebookon!

Marie Christine Sminkek

Kövessen Blogunkon is!

Kövessen Google+-on is!