Marie Christine Sminkek

Hallott már legújabb, exkluzív termékcsaládunkról a Marie Christine-ről?

Először Magyarországon magas minőségű, német, professzionális sminktermékek! Biztosítja a stílusos megjelenést és a garantált sikert a mindennapok során!

Különleges hatóanyagainak köszönhetően (azulén, hialuron, Q10 vitamin, E vitamin, Jojoba olaj, méhviasz) táplálja és óvja a bőrét.

Minden sminktermékünk bőrgyógyászatilag tesztelt valamint kőolajszármazék, parabén, és tartósítószer mentes! A sminkek könnyedén egymásra építhetőek így garantálva a könnyed mégis tartós viseletet.

A Marie Christine liposzómás gél, különleges tartalmának (A+E vitamin-komplex) köszönhetően tökéletes alapot biztosít, mely védi és ápolja a bőrt.
 
Az alapozók, korrektorok és púderek terén széles paletta áll rendelkezésünkre így mindenki könnyedén megtalálhatja a hozzá leginkább közel álló árnyalatot. Innovatív púdereink pedig a tökéletes fixálásról gondoskodnak.

Miért innovatív?

A legtöbb púder élettelen,szoborszerű hatást kölcsönöz az arcnak, ráadásul szárítja a bőrt, azonban termékeink egytől-egyik luxus kivitelű természetes, szolid fénnyel ajándékozzák meg a bőrt, különböző árnyalatokban.

Loose púder valamint a selyemproteines kompakt púder használatával az apróbb ráncok eltűnnek, egységes színű, sima tökéletes hatású arcbőrt kapunk.
A finom árnyalatokról és a tökéletes formázásról a bronzosíitó (Indian Sun) és barnító (Terra India) púdereink gondoskodnak.

Tudták, hogy a természetes és dús,telt ajkak mennyire figyelemfelkeltő hatással vannak a férfiakra?

Marie Christine Q10 tartalmú rúzsok, ceruzák, hosszan tartó ápolást és extra tartós színeket garantálnak. A káprázatos színek és ragyogás mellett óvnak az ajkak kiszáradásától és kicserepesedésétől is.

Hírlevél feliratkozás