Nouveau Contour gép, eszközök, pigmentek

Nouveau Contour ® iQ medical tetoválógép

Nouveau Contour ® a világon létező legtökéletesebb és legmodernebb digitális, számítógép vezérelt sminktetováló gépeket gyártó cég.

Nouveau Contour sminktetováló gép a helyzettől és körülményektől függetlenül, mindig a legoptimálisabb beprogramozott pontossággal dolgozik. Szintén nagyban képes megkönnyíteni a munkát, hogy a sminktetováló gépbe beépített szenzor érzékeli a bőrfelület ellenállását, így segíti a tetoválót hogy a legnagyobb precizitással tudja a pigmenteket a bőrbe vinni.

A Nouveau Contour iQ Medical sminktetoválógép a legmagasabb műszaki, minőségi (ISO 9001) és egészségügyi (ISO13485) követelményeknek felel meg nemcsak az Európai Unióban, hanem az amerikai szabványrendszer szerint is! A sminktetoválót 4 féle előre választható program segíti, hogy a legprecízebb munkát végezhesse. Mindemellett a gép megjelenését a kecses elegancia jellemzi, így büszkén lehet a szalon éke. A 2017.-es év szépészeti újdonságának pedig a nyertese!

Nouveau Contour ® biztonsági kézifej és tű (higiéniai modul)

A Nouveau Contour ® biztonsági kézifej 100%-ban képes biztosítani, hogy ne legyen átfertőzés. Több vizsgálat is bizonyítja, hogy más technológiák esetén fennállhat a fertőzés veszélye, mivel a folyadékok visszaáramolhatnak a kézifejbe.

Zero Tolerance

A Nouveau Contour ® kizárólag új higiéniai modulokat használ. Az általa gyártott kézifejben egy elemben található a tű és a tűvezető is, mely elem csak egyszer használatos, ezzel tovább csökknethető a fertőzés veszélye. A higiéniai modul kétirányú membránzárja akadályozza meg, hogy bármilyen szennyeződés kerüljön a kézifejbe.

  • a tűnek nincs oldalirányú mozgása, vagyis a szövetek sérülésére kisebb az esély
  • a tetoválással járó fájdalom minimális
  • a tetovált felület gyorsabban gyógyul, amivel a színtartó hatás is növelhető
  • különböző tű konfigurációk állnak rendelkezésre (1, 3, 4, 5, 7, 9 pontos tű)
  • mivel a felületen nem kell többször átmenni, ezért a munkaidő is lerövidül
  • a pontosságának és nagy teljesítményének köszönhetően, mind orvosi tetoválások, mind színfeltöltések esetén kiválóan használható

 Nouveau Contour ® pigmentek

51 színárnyalat közül választhatom ki a vendég számára legmegfelelőbb pigmentet (Pigment színskála).
A Nouveau Contour ® cég nagy hangsúlyt fektetett a pigmentek kifejlesztésére, a festékek pigment állománya rendkívül magas. A pigmentek ugyan évek alatt folyamatosan halványodnak, de színük nem változik (nem vörösödik), stabil árnyalatokat biztosítva ezzel.
A válogatott alapanyagoknak köszönhetően a festékek bent maradnak a bőrben, és gyönyörű árnyalatokat eredményeznek!

Pigment minőségi garancia letölthető:

A Nouveau Contour ® pigmenteket a legszigorúbb minőségi ellenőrzés mellett fejlesztik és gyártják, mindegyike Gamma-sterilizált. Mindegyik dermatológiailag tesztelt, allergia bevizsgált, az Európai direktivák minőségi követelményeinek felel meg. A pigmentek EU egészségügyi engedéllyel rendelkeznek. A Nouveau Contour ® cég több, mint 30 éves sminktetováló tapasztalata és kísérleteinek eredményeként páratlan pigment minőséget ért el.

Válassza a Nouveau Contour ® minőséget!

Kérjen díjmentes konzultációra időpontot most!

Császár Zsuzsanna kozmetikus mester vagyok. A Lanèche Szépségklinika vezető kozmetikusaként dolgozom. Kozmetikus Szakoktatói diplomámat 2006-ban Pécsen kaptam, ahol tetoválás oktatásból írtam a szakdolgozatomat. Később a Nouveau Contour Sminktetováló Mester Specialista kurzusát, majd Nemzetközi Sminktetováló Oktató és Orvosi mikropigmentáló oklevelet is szereztem.

A fiatalok oktatásán túl fontosnak tartom a saját szakmai fejlődésemet is, ezért itthon szemináriumokon, külföldön pedig konferenciákon, workshop programokon képzem magam. Rendszeresen publikálok szakmai cikkeket, lektorálok kozmetikai tankönyveket. 2010-ben megjelent Kozmetikai tetoválás tankönyvnek pedig én vagyok a szerzője.

Hírlevél feliratkozás