Szájtetoválás

Szájtetoválás a Lanèche Szépségklinikán

A professzionális módon elkészített szájtetoválás egyszerre
elegáns és nőies.


Milyen problémákra nyújt megoldást a szájtetoválás?

Rendszeresen sminkeled magad, de állandóan elkenődik napközben a rúzs?
Reggelente nincs időd és türelmed kifesteni a szádat?
Rendszeresen sportolsz, úszol, és mindig szeretnél dekoratív megjelenést?
Elvékonyodott a szád és szeretnéd hangsúlyosabbá tenni?
Az arc öregedésével a szád formája is jelentősen megváltozott, mely előnytelenné teszi a megjelenésedet?

A bejelentkezés menete

Bejelentkezés
Konzultáció
Tetoválás
Korrekció

A szájtetoválás elkészítése előtt hosszasan beszélgetek ügyfeleimmel, arról, hogy miért szeretne sminktetoválást, milyen elképzelése van róla, szokta-e sminkelni magát, és ha igen, akkor hogyan. Fontos, hogy először megismerjem a vendégeim igényeit, szokásait. Ezután elmondom az én szakmai véleményemet, tanácsot adok, hogy aztán a vendégemmel együtt ki tudjuk választani számára a legmegfelelőbb formát és színt.

Kiválasztjuk a színt, és minden esetben felpróbálom az arc bőrére a pigmentet (nemcsak színkatalógusból választunk!), hogy a vendég lássa, hogyan harmonizál majd a sminktetoválás a haj, szem és bőrszínéhez. Ha a vendég elégedett a kiválasztott színnel folytatjuk tovább a munkát.

Rólam

Császár Zsuzsanna kozmetikus mester szakoktató  vagyok. A Laneche Szépségklinika vezető kozmetikusaként dolgozom 1998 óta. Elvégeztem a Nouveau Contour Mestertetováló kurzusát (International Master Class), majd Pécsen szereztem kozmetikus szakoktatói diplomát. Később Nemzetközi Sminktetováló Specialista és Orvosi tetováló (Paramedical Aerola and Skin Camouflage Technigue) oklevelet is szereztem. 16 éves sminktetoválói tapasztalatomnak köszönhetően rendszeresen tanítok és részt veszek vizsgáztatásokon is.

A saját szakmai fejlődésemet is fontosnak tartom, ezért állandóan képzem magamat is. Megpróbálok minél több kozmetikai kongresszuson (PMU World Conference Amsterdam) és nemzetközi szemináriumokon részt venni. Több éve publikálok szakmai lapokban, lektorálok tankönyveket, valamint a Beauty kiállításon bemutatókat, kongresszusokon pedig előadásokat tartok. 2010-ben pedig egy Kozmetikai tetoválás tankönyvet is írtam.

 

Szájtetoválás: félelmek-tévhitek-realitás

Szakmai oklevelek

Jelentkezés szájtetoválás

Hírlevél feliratkozás