Szemkontúr tetoválás

Szemkontúr tetoválás a Lanèche Szépségklinikán

Nem vagy elégedett a szemed formájával, de szeretnél mégis dekoratív megjelenést, fiatalos kinézetet?  Az egész arc megjelenését nagyban meghatározza a szem sminkjének formája és színe!

A szem nagyon fontos  a megjelenés szempontjából.

Rendszeresen sminkeled magad, de állandóan elkenődik napközben a szemfestéked?
Szemüvegben nem tudod kisminkelni magad, ha leveszed a szemüvegedet, akkor pedig nem látod jól a sminket?
Rendszeresen sportolsz, úszol, és mindig szeretnél dekoratív megjelenést?
Az arc öregedésével a szemhéj is megereszkedik, mely előnytelenné teheti a tekintetet, szeretnélé ezen javítani?
Idővel kivilágosodtak a szempilláid, netán elkezdtek őszülni? Szeretnéd újra hangsúlyosabbá tenni szemedet?

Szemkontúr tetoválás: félelmek-tévhitek-realitás

Technikák

Füstös szem azaz „smoky eye” tetoválás

A szem kiemelése, optikai növelés szinte az összes nőnek jól áll, de a formákkal és színekkel már jobban kell vigyáznunk, hogy milyen mellett döntünk. Legszebb, ha először a szempillasűrítést készítem el, és csak ez után állok neki a kontúrhoz. Ez lehet egy finomabb vékony vonal, vagy akár hangsúlyosabb. Manapság azonban a legkedveltebb technika a füstös hatású szemkontúr tetoválás, azaz a szem satírozása. Ezzel könnyen kiemelhetjük a szemeket, árnyalhatjuk azokat, anélkül, hogy tusvonal szerű, túl kemény, karakteres hatás lenne.

Színes szemhéj vagy “Bicolor eye” tetoválás

A legtöbb vendégem szemkontúr tetoválás alkalmával a fekete színt választja. Vannak azonban olyan hölgyek, akik ragaszkodnak a régóta használt és megszokott kék vagy zöld szemkontúrjukhoz. Mivel rengeteg színű pigment közül választhatok, így nincs akadálya, hogy ennek megfelelően készítsem el a színes szemhéj tetoválást. Bár a színes szemkontúr kötöttebb színt ad, mégis egyetértek azokkal a vendégeimmel, akiknek harmonizál a szemszínével a fűzöld, türkiz vagy esetleg a világoskék. Egyre gyakrabban van igény 2 színnel készült, azaz „bicolor” szemkontúr tetoválásra.

A “pillangó technikával” készült tetoválás 

Ez a fajta látványos szemhéjtetoválás a bevállalósabb vendégeink kedvence. Általában egyszínű, fekete pigmenttel készült, pillangó formára emlékeztető tetoválás, mely igazán különlegessé teszi a tekintetet.

Rólam

Császár Zsuzsanna kozmetikus mester szakoktató  vagyok. A Laneche Szépségklinika vezető kozmetikusaként dolgozom 1998 óta. Elvégeztem a Nouveau Contour Mestertetováló kurzusát (International Master Class), majd Pécsen szereztem kozmetikus szakoktatói diplomát. Később Nemzetközi Sminktetováló Specialista és Orvosi tetováló (Paramedical Aerola and Skin Camouflage Technigue) oklevelet is szereztem. 16 éves sminktetoválói tapasztalatomnak köszönhetően rendszeresen tanítok és részt veszek vizsgáztatásokon is.

A saját szakmai fejlődésemet is fontosnak tartom, ezért állandóan képzem magamat is. Megpróbálok minél több kozmetikai kongresszuson (PMU World Conference Amsterdam) és nemzetközi szemináriumokon részt venni. Több éve publikálok szakmai lapokban, lektorálok tankönyveket, valamint a Beauty kiállításon bemutatókat, kongresszusokon pedig előadásokat tartok. 2010-ben pedig egy Kozmetikai tetoválás tankönyvet is írtam.

 

A bejelentkezés menete

Bejelentkezés
Konzultáció
Tetoválás
Korrekció

Jelentkezés szemkontúr tetoválás

Hírlevél feliratkozás