Shaker Hyaluron Anti-ageing kezelés

Látványosan hatásos anti-ageing kezelés. A hyaluron összetevő, mint aktív ránctalanító hatóanyag hidratálja nemcsak a hámréteget, hanem a bőr mélyebb rétegeit is. A hyaluron biztosítja a bőrnek a megfelelő hidratáltságot, ezáltal csökkenti a ráncok mélységét. Az alga kivonat ásványi anyagok és nyomelemek mellett számos vitamint is tartalmaz, mely egyben anyagcsere fokozó hatású. A kezelés alkalmazásával sugárzóan szép, feszes, üde, és egészséges bőrt kapunk, így fiatalosabb kinézetet biztosít.

 • Letisztítás Oxy therapy arctejjel majd Oxy therapy lotionnal frissítő hidratálás
  Hatékony letisztítás Oxygén tartalamú termékekkel.
 • Radírozás enzimes peeling/mechanikai-enzimes arcradír
  Eltávolítja az elhalt szarusejteket, javítja a bőr felszívó képességét.
 • Shaker Hyaluron anti-ageing lehúzható maszk
  A hyaluron összetevő, mint aktív ránctalanító hatóanyag hidratálja nemcsak a hámréteget, hanem a bőr mélyebb rétegeit is. A hyaluron biztosítja a bőrnek a megfelelő hidratáltságot Az algában lévő ásványi anyagok, nyomelemek és vitaminok elősegítik a bőr hidratáltságát. Nyirok-, és vérkeringés serkentő hatású, mely egyben méregtelenít is.
 • Feszesítő Hyaluron szérum
  Hyaluron koncentrátum, javítja a bőr funkcióit, feszesít, ránctalanít. A szérumot az arc-nyak-dekoltázs területére tesszük, melynek bőrbejutását Ultrahang kezeléssel fokozzuk.
 • Eye Lift szemráncfeltöltő kisimító krém
  Segít eltüntetni a sötét karikákat, kisimítja a szarkalábakat és fiatalabb kinézetet biztosít, korai ráncok kialakulásának megelőzésére is kiváló. Idősebb, érett bőrök esetén a Q10Eye Lift ránctalanító, feszesítő szemkörnyék ápolót használjuk.
 • Relaxáló masszázs Collagen Booster krémmel
  Collagen booster, multilamellás liposzómás anti-ageing krémmel végzünk 20 perces relaxáló masszázst.

Igényesebb vendégeinknek ajánljuk, akik mindig elégedetten távoznak tőlünk!

Kezelési idő: 60 perc

Mesés hatékonyságú kezeléseink vannak. Ezeket már látta?

Hírlevél feliratkozás