Ránctalanító kezelések 60+

Az idő múlásával egyre több probléma jelentkezik az arcon, dekoltázson és kézfejen. Az öregedés miatt a bőr veszít rugalmasságából, feszességéből. A hormonális változások miatt sokkal szárazabb lesz a bőr és a vízhiány már a mélyebb rétegekben is jelentkezik. Környezeti káros hatások (nap UV sugara, kemény víz, tisztálkodó szerek, smink, stb.) is befolyásolják a bőrtípus változásait, de gyakran a nem megfelelő kozmetikum is tovább rontja a helyzetet.

Szépségklinikánkon magasan képzett szakemberek diagnosztizálják a bőrt és javasolnak személyre szabott kezeléseket.

Ha bőr petyhüdt, megereszkedett akkor a Hyaluron Shaker kezelés egyben pótolja a vízhiányt, segít annak megtartásában és jelentősen feszesít.

A Q10 kezelés hatóanyagai biztosítják az érett bőr számára a fontos energizáló anyagokat, megfiatalítja a bőrt, és erősíti az immunrendszert.

Próbálja ki Növényi Őssejtes kezelésünket ránctalanítás céljára! Több lépésből álló exkluzív program, mely intenzív, extra hatóanyag bevitelt biztosít.

Kaviáros kezelés kúraszerűen vagy önmagában is kérhető. Olyan aminosavakat, proteineket, vitaminokat tartalmaz, mely feszesít, ezáltal a mély ráncok kisimulnak, a szarkalábak pedig halványodnak.   

Rendkívül hatásos anti-ageing az Arany kezelés! Évezredek óta használják szépségápolásra, mely csökkenti a ráncok mélységét. Az arany hatóanyag mellett algákat, aminosavakat, nyomelemeket és vitaminokat tartalmaz, melyek stimulálják a sejtosztódás és gátolják az öregedési folyamatokat.

Hírlevél feliratkozás