Erdei gyümölcsös antioxidáns kezelés

Igazi vitamin bomba a bőrnek! A vörös gyümölcsökben található nagy dózisú multivitaminok helyreállítják és normalizálják a bőrben lejátszódó biokémiai folyamatokat. A bogyós gyümölcsök, mint a Fekete ribiszke, Málna, Erdei szamóca, Tőzegáfonya közismerten sok antioxidánst tartalmaznak, melyek jótékony hatásuknál fogva védik a bőrt a szabad gyökök ellen, ezért rugalmasítják a fáradt, laza bőröket. Az algában lévő ásványi anyagok és nyomelemek elősegítik a bőr hidratáltságát. A maszkban található aminosavak serkentik a fehérjeszintézist, a kollagén és elasztin termelődését. Nyirok – és vérkeringés serkentő hatású, méregtelenít. A kezelés látványosan csökkenti a ráncok mélységét, a bőr fakó színe eltűnik, egészséges, és élénk színűvé válik.

 • Letisztítás Vitaminos arctejjel majd Vitaminos lotionnal frissítő hidratálás
  Hatékony letisztítás vitaminos termékekkel.
 • Radírozás enzimes peeling/mechanikai-enzimes arcradír
  Eltávolítja az elhalt szarusejteket, javítja a bőr felszívó képességét.
 • Erdei gyümölcsös antioxidáns lehúzható maszk
  A bogyós erdei gyümölcsök antioxidáns hatásának köszönhetően csökkenti a ráncok mélységét, eltűnnek a szarkalábak, üde, sugárzóan szép bőrt biztosít. Az algában lévő ásványi anyagok, nyomelemek és vitaminok elősegítik a bőr hidratáltságát. Nyirok-, és vérkeringés serkentő hatású, mely egyben méregtelenít is.
 • Eye Lift szemráncfeltöltő kisimító krém
  Segít eltüntetni a sötét karikákat, kisimítja a szarkalábakat és fiatalabb kinézetet biztosít, korai ráncok kialakulásának megelőzésére is kiváló. Idősebb, érett bőrök esetén a Q10Eye Lift ránctalanító, feszesítő szemkörnyék ápolót használjuk.
 • Relaxáló masszázs Repair Complex E vitaminos krémmel
  E vitaminos, liposzómás antioxidáns hatású Repair Complex krémmel végzünk 20 perces relaxáló masszázst.

Igényesebb vendégeinknek ajánljuk, akik mindig elégedetten távoznak tőlünk!
Kezelési idő: 60 perc

Hírlevél feliratkozás