Glycopeeling 50% AHA gyümölcssav hámlasztó kezelés

“Erélyes hámlasztó hatása miatt serkenti a bőr sejtjeinek osztódását is, ezáltal kitelik a bőr és látványosan frissíti, feszesíti, ránctalanítja az arcot…”

A gyümölcssavas hámlasztó kezelést javasoljuk laza, rugalmasságát vesztett ráncosodó bőrre, vagy fokozott faggyútermelődéssel együtt járó vízhiányos megvastagodott szaruréteggel rendelkező tág pórusú bőrre.
A gyümölcssav koncentráció megbontja a sejtek közötti kapcsolódást. Ennek eredménye, hogy az elhalt szaruréteg elvékonyodik. Az 50% gyümölcssav azonban nemcsak a felső hámréteget oldja, hanem a bőr mélyebb rétegeibe is lemegy. Bőrünk így szándékosan sérül, beindítja a bőr természetes felépítő mechanizmusát, belülről kifelé vastagodik, ezért halványulnak a ráncok a bőr pedig fiatalosabb lesz. Ez esetben az élő réteg vastagodik, hiszen a meglévő kollagén rostok hajlékonyabbá válnak, új kollagén rostok is képződnek (kollagén indukció), valamint stimulálja a sejtek osztódását is.

Jobb lesz a bőr felszívó képessége is, ezáltal a tápláló hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe tudnak felszívódni. Javítja a bőr légzését is, egészségesebb színt ad az arcnak.

Rendkívül rövid idő alatt elvégezhető, így menedzser-kezelésnek is hívjuk, hiszen akár 1óra alatt látványos eredményt ad! Kúraszerű alkalmazásával hihetetlenül szép eredményeket érünk el vendégeinknél!

Ha önnek fiatalabb korában aknés, pattanásos bőre volt, esetleg még most is pattanásokkal küzd, megvastagodott, érdes a bőre, vagy éppen pigmentfoltok alakultak ki a bőrén, feltétlenül erre a kezelésre van szüksége. A tág pórusokat összehúzza, a pigment foltokat pedig halványítja.

Az 50% AHA gyümölcssavas hámlasztó kezelés látványosan tisztítja, megújítja a bőrt. Megtisztul arcunk a nemkívánatos pigmentfoltoktól, finom hegektől, gyulladt pattanástól, aknétól. Férfiaknak benőtt szőrszálak okozta problémák kezelésére is alkalmas.

Nálunk nem kell attól félnie, hogy bőre erősen kipirosodik a kezeléstől aztán csúnyán hámlik. A mi kezelésünknél a mikroszférákba zárt glikolsavat egyenletesen engedi ki a bőrbe, így garantáltan nem lesz érzékeny, vagy piros a bőre. Mivel a kezelés nem csak hámlasztásból áll, hanem regenerálásból is, ezért rögtön utána láthatóan és érezhetően szebb lesz a bőre.

 • Letisztítás oxigénes arctejjel és hidratálás frissítő oxigénes lotionnal
  A bőr kíméletes, de alapos letisztítása bőrlégzést fokozó termékekkel.
 • Hámlasztás fázisa
  A szemeket letakarjuk nedves vattakoronggal, majd felvisszük az 50%-os AHA gyümölcssavat az arcra, nyakra, dekoltázsra. A savat maximum 5-6 percig hagyjuk hatni a bőrön.
 • Semlegesítés/ Neutralizálás
  5 perc után a kezelt felületet kendővel letakarjuk és átnedvesítjük a korábban feloldott sav neutralizáló folyadékkal.
 • Táplálás 1 lépés: Hyaluron ampulla
  A kendő eltávolítása után tonizálunk, majd az ampullát bemasszírozunk a bőrbe.
 • Táplálás 2 lépés: Hydra plus gél maszkot ultrahangozunk
  Ultrahang segítségével, hűsítő, hidratáló maszkot alkalmazunk a kezelt területen.
 • Táplálás 3 lépés: Skin Improvement krém maszk
 • A maszk táplálja, rugalmasítja és nyugtatja a sérült bőrt. Kb 10 perc hatóidő után lemossuk.
 • Befejező krém: Recovering szérum
  Regeneráló, tápláló szérummal javítjuk a bőr állapotát

Otthoni használatra 10% Gyümölcssav gélt ajánlunk vendégeinknek, mellyel fokozni tudják a kezelés eredményét.

Mesés hatékonyságú kezeléseink vannak. Ezeket már látta?

Hírlevél feliratkozás