Szemöldök tetoválás

A Lanèche Szépségklinikán

digitális géppel

Amennyiben Ön nincs megelégedve a szemöldöke formájával, vagy talán annak színével, de mégis szeretne dekoratív külsőt, fiatalos megjelenést, akkor olvassa tovább ezt az oldalt.

csaszarzsuzsaszemöldök

Önnek is hasonló problémái vannak?

  • A fiatalabb korában cérna vékonyra kiszedték a szemöldökét, és későbbiekben a szőrszál nem nőtt vissza?
  • Nehéz minden reggel egyforma szemöldököt rajzolni, ráadásul egész nap vigyázni kell, hogy ne maszatolódjon el?
  • Baleset következtében hiányzik egy rész a szemöldökéből. Betegség miatt esetleg az egész szemöldöke hiányzik?
  • Idősebb korára a szőrszálai kihullottak, ezáltal vékonyabbá vagy rövidebbé vált a szemöldöke?
  • Idővel a szőrszálak kivilágosodtak, sőt most már őszülnek is?
  • Szemöldöke megereszkedett, formája jelentősen megváltozott?
  • Soha nem tetszett Önnek a szemöldök formája, mert túl lapos és íveltebb szemöldököt szeretne?
  • Korábban egy ismerősének szemöldöktetoválását elrontották, ezért olyan megbízható helyet keres, ahol kizárólag csak elismert és tapasztalt szakemberre bízná a szemöldök tetoválás elkészítését?

Akkor olvassa tovább ezt az oldalt!

Olyan szemöldök tetoválást készítek Önnek, mellyel garantáltan elégedett lesz!

A hölgyek körében mára a sminktetoválás elfogadott és ismert kozmetikai eljárássá vált. Egyre többen készíttetnek maguknak száj vagy akár szemkontúr tetoválást, azonban a legtöbb nő mégis egy igényes és vonzó szemöldök tetoválásra vágyik.

Természetesen egy hölgy számára óriási segítség lehet, ha a kora miatt már ritkuló és megfakult szemöldökét nem kell minden reggel megrajzolnia. A másik problémát a gyengülő látás jelenti, ami szintén nehezíti egy igényes és szép smink elkészítését. Ezen a hölgyek számára rettentően fontos mindennapi életükhöz a szemöldök tetoválás, hiszen a megfelelő formájú szemöldök borzasztóan sokat jelenthet! Az egész arc összképét nagyban befolyásolhatja a szemöldök milyensége.
A természetes hatású szemöldök tetoválás elegáns, dekoratívan nőies megjelenést biztosít!

Szemöldök tetoválás: félelmek – tévhitek – realitás

Nem kell leborotválni vagy gyantázni a saját szemöldökét!

Ahhoz, hogy szemöldök tetoválás készüljön, nem kell a saját szőrszálait eltávolítani. Sokkal természetesebb hatású a szemöldök tetoválás, ha vannak szőrszálak.

Attól fél, hogy szemöldök tetoválás miatt kihullik a maradék szőrszál is a szemöldökéről?

Mivel szemöldök tetoválás alkalmával a pigmentek a bőr felső rétegébe, a hámrétegébe kerülnek, ezért a jóval mélyebb rétegekben, az irhában illetve a bőraljában elhelyezkedő szőrtüszőket egyáltalán nem károsíthatja. Mivel sminktetoválásnál nem érintem ezt a területet, amiről a digitális tetoválógép gondoskodik, emiatt garantáltan nem hullik ki a szőrszál.

Nem lesz túl vastag és nagyon markáns a szemöldök tetoválása!

Sohasem készítek olyan szemöldököt, amely öregíti vagy szigorúvá teszi az arcot.

Nem kell attól félnie, hogy túl sötét lesz a szemöldök tetoválása!

Már attól hangsúlyosabb lehet szemöldöke, ha annak színe csak egy árnyalattal sötétebb

microblade_csaszarzsuzsanna

Nem szeretne fekete szemöldöktetoválást, mert az kékes-szürkévé válik!

Az igazán vonzó szemöldök nem fekete színű, még abban az esetben sem, ha a hölgy hajszíne is ilyen. A fekete pigment előnytelen lehet a szemöldökön. Számtalan különböző barna árnyalat létezik, a sötétbarna árnyalatok közül választok a vendég számára megfelelőt.

Sok olyan szemöldököt látott, ami vörös, vagy még rosszabb esetben narancssárga színű?

Először a vendég bőrszínét diagnosztizálom, majd a megfelelő színű pigment kiválasztásával ezt a problémát el lehet kerülni. Ja, és még egy fontos dolog! A legjobb minőségű pigmenteket használom a munkámhoz, ami garantáltan nem változtatja meg a színét.

100816_Dermatest_NC_Brows

Nem szeretne „sátor”, vagy „félhold” formájú szemöldököt.

A szemöldök formájának kialakítását mindig a vendéggel együttműködve készítem el. Figyelembe veszem az egyéni adottságokat, formákat és a lehető legelőnyösebb szemöldök ívet rajzolom elő. A tekintetet mindig nyitottabbá teszem, úgymond „liftinghatást érek el”, úgy, hogy a smink alapvető szabályait követem a szemöldök tetoválás készítése során is.

Fél attól, hogy fájni fog a szemöldök tetoválás elkészítése?

Munkám során használok érzéstelenítőt, ezért vendégeim könnyen viselik a beavatkozást. Továbbá csúcstechnológiás, computer vezérelt Nouveau Contour géppel dolgozom, ami a legkíméletesebb az összes tetoválógép között, ezért inkább csak enyhe fájdalmat éreznek a vendégeim.
Csak a reklámban létezik teljesen fájdalommentes tetoválás, ne higgyen az ilyen hirdetéseknek!

Úgy gondolja fölösleges tetováltatni, mert úgysem marad benne a szín a bőrében?

Esetleg már többször tetoválták és mégsem látszik semmi? Ha nincs kizáró egészségügyi ok a sminktetoválás ellen, akkor garantáltan tudok Önnek olyan sminktetoválást készíteni, ami tartósan benne marad a bőrben, és évekre megoldja ezt a problémáját. Pénz visszafizetési garanciát vállalok erre!

Púderes hatású szemöldöktetoválás (Fashion powder brow)

csaszarzsuzsanna.puderesszo.2017-1

Régebben a szemöldök esetében legtöbbször az úgynevezett satírozott technikával dolgoztam. Ezzel a módszerrel határozottabb és dominánsabb formákat, valamint színeket lehetett elérni. Ez a trend azonban megváltozott és ma inkább a szolidabb, már-már láthatatlan sminktetoválások számítanak divatosnak.

Amennyiben a vendégnek nincsenek szemöldök szőrszálai, akkor sokkal szebb és természetesebb egy púderes hatású szemöldök tetoválás elkészítése. Akkor is ez a púderes szemöldök technika lehet a legoptimálisabb választás, ha a vendégnek már korábbról van szemöldöktetoválása, mivel ha ugyanolyan színű szálakat húzok a szemöldökre, mint a meglévő tetoválás színe, akkor ezek a szálak nem fognak látszódni.

púderes hatású szemöldök tetoválás azért rendkívül természetes, mert több színnel dolgozom és ezeknek a színeknek az árnyalásával érem el a természetes hatást. Nincs kontúr vonala, alul kissé sötétebb, felül világosabb, valóban olyan, mintha csak egy kis púderrel lenne kiemelve a saját szemöldök.

Szálazott gépi szemöldök tetoválás

6-1

Manapság, a természetességre törekszem a szemöldök tetoválás készítése során. Általában szálakat rajzolok, és a saját szemöldök szálakat veszem figyelembe. A szálazott technika jóval természetesebb hatást kelt. Ezt akkor alkalmazom, ha a vendégemnek van szemöldöke, csak annak formája vagy éppen színe, esetleg sűrűsége nem a legmegfelelőbb.

Fontos tájékoztatás azonban vendégeimnek, hogy a szálazott technikával készült szemöldöktetoválások kevésbé tartósak, hiszen ezeket általában évente frissíteni kell.

3D hatású szálas szemöldök több színnel
(Hybrid mikropigmentáció- microblade és a gépi technika kombinációja)

HYBRID_ELŐTTE-UTÁNA_weblapra

A szálas technikával készült szemöldök sokkal naturálisabb hatást kelt, mégis amikor ajánlom a vendégeknek sokan elzárkóznak tőle. Szeretnék ugyan, hogy természetes legyen, de nem szeretnék, hogy a szőrszálak egyenként látszódjanak. Főleg az akkor jelent különösebb gondot, ha a vendég nagyon kevés saját szőrrel rendelkezik.
Ebben az esetben is tudok megoldást! A Nouveau Contour cég legújabb fejlesztése alapján, a hybrid mikropigmentációs technikával készítem el a szemöldök tetoválást. Először egy világosabb alapszínt választok, melybe aztán (akár 2 féle) sötétebb színnel rajzolom meg a hiperrealisztikus szőrszálakat. Higyjék el, bámulatosan szép szemöldököt tudok ily módon tetoválni.

Sminktetoválás menete a Lanèche Szépségklinikán

Mielőtt belekezdenék egy szemöldök tetoválás elkészítésébe, fontos hogy jobban megismerjem vendégemet és hogy miért döntött a szemöldök tetoválás mellett, mik az elképzelései ezzel kapcsolatban, milyenek a sminkelési szokásai. Beszélgetésünk során megosztom vele szakmai véleményemet és természetesen tanácsokat adok neki, hiszen így könnyebben tudjuk kiválasztani azt a színt és szemöldök formát, mely mind az arcához, mind személyiségéhez a legjobban illik.

Ha a szín kiválasztása megtörtént, akkor még mielőtt belefognék a szemöldök tetoválásába mintaként felviszek egy kis pigmentet a bőrre, hogy pontosan lássuk, hogyan fog az harmonizálni a vendég haj, szem és bőrszínével. Ha csak színskálából választunk és nem nézzük meg a tetoválás előtt, hogy ez a szín hogyan mutat a vendégen, akkor könnyen érhetnének minket meglepetések a későbbiekben.

A következő fontos lépés a szemöldök és a környező bőr fertőtlenítése, majd a szemöldök tetoválás vonalának előrajzolása. A formánál mindig igazodni kell a vendég egyéniségéhez, stílusához is. Abban az esetben, ha a hölgy elégedett az előrajzolt formával, következik a helyi érzéstelenítés, hogy a vendég számára a tetoválás elkészítése a lehető legkisebb fájdalommal járjon.

A tetoválás folyamán a vendég többször is megnézheti a készülő szemöldököt a tükörben, hogy lássa hogyan alakul az egész folyamat.

Mikor a tetoválás elkészült egy újabb fertőtlenítés és utóápolás következik, majd egy beszélgetés, ahol megosztom a vendégeimmel az otthoni kezeléshez szükséges információkat és válaszolok a felmerülő kérdésekre.

Kérjen díjmentes konzultációra időpontot most!

Császár Zsuzsanna kozmetikus mester vagyok. Kozmetikus Szakoktatóként és a Lanèche Szépségklinika vezető kozmetikusaként dolgozom. Miután elvégeztem a Nouveau ContourNemzetközi Sminktetováló Mester kurzusát (International Master Class), a Pécsi Tudomány Egyetemen 2006-ban szereztem Kozmetikus Szakoktatói diplomámat. E diploma mellett Sminktetováló Specialista (Permanent make-up Specialist) és Nemzetközi Sminktetováló Oktató (International Educator) oklevéllel is rendelkezem.

Mivel 16 éves szakmai tapasztalat és közel 10ezer elkészített sminktetoválás áll már mögöttem, valamint a fiatal kozmetikusok szakmai fejlődését is szívügyemnek tartom, ezért rendszeresen tanítok és vizsgáztatok kozmetikusokat.

De nem csak a fiatalok, hanem a saját szakmai fejlődésemet is fontosnak tartom, így folyamatosan képzem magamat és megpróbálok minél több kozmetikai konferencián és nemzetközi szemináriumon részt venni. Több éve rendszeresen publikálok szakmai lapokban, lektorálok, valamint a Beauty kiállításon bemutatókat, kongresszusokon pedig szakmai előadásokat tartok. 2010-ben pedig a Kozmetikai tetoválás tankönyvet írtam.

3D SZÁLAS SZEMÖLDÖK KÉSZÍTÉSE 2 SZÍNNEL

Hírlevél feliratkozás

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás