Szemöldök tetoválás

Szemöldök tetoválás a Lanèche Szépségklinikán

A professzionális módon elkészített szemöldök tetoválás egyszerre
elegáns és nőies.


Milyen problémákra nyújt megoldást a szemöldök tetoválás?

A fiatalabb korodban cérna vékonyra kiszedték a szemöldöködet és későbbiekben a szőrszálak egy része nem nőtt vissza?
Idősebb korodra a szőrszálai kihullottak, ezáltal vékonyabbá vagy rövidebbé vált a szemöldököd?
Nehéz minden reggel egyforma szemöldököt rajzolni, ráadásul egész nap vigyázni kell, hogy ne maszatolódjon el?
Soha nem tetszett Önnek a szemöldök formája, mert túl lapos és íveltebb szemöldököt szeretne?
Idővel a szőrszálak kivilágosodtak, vagy már őszülnek is?

Sminktetoválás menete a Lanèche Szépségklinikán

Mielőtt belekezdenék, fontos hogy jobban megismerjelek, hogy miért döntöttél a szemöldök tetoválás mellett, milyen elképzeléseid vannak, milyenek a sminkelési szokásaid. Beszélgetésünk során megosztom a szakmai véleményemet, hiszen így tudjuk kiválasztani azt a színt és szemöldök formát, mely a legjobban illik a személyiségedhez és az arcodhoz.

Ha a szín kiválasztása megtörtént, akkor mintaként felviszek egy kis pigmentet a bőrre, hogy pontosan lássuk, hogyan fog az harmonizálni a haj, szem és bőrszíneddel.

A következő fontos lépés a szemöldök és a környező bőr fertőtlenítése, majd a szemöldök tetoválás vonalának előrajzolása. A formánál  is mindig igazodni kell az egyéniségedhez, stílusodhoz. Ha elégedett vagy a előrajzolt formával, következik a helyi  bőrfelszíni érzéstelenítés, hogy a tetoválás elkészítése a legkisebb fájdalommal járjon.

A tetoválás folyamán többször is megnézzük a készülő szemöldököt a tükörben, hogy lásd hogyan alakul az egész folyamat.

Mikor a tetoválás elkészült egy újabb fertőtlenítés és utóápolás következik, majd egy beszélgetés, ahol megosztjuk veled az otthoni kezeléshez szükséges információkat és válaszolok a felmerülő kérdésekre.

Rólam

Császár Zsuzsanna kozmetikus mester szakoktató  vagyok. A Laneche Szépségklinika vezető kozmetikusaként dolgozom 1998 óta. Elvégeztem a Nouveau Contour Mestertetováló kurzusát (International Master Class), majd Pécsen szereztem kozmetikus szakoktatói diplomát. Később Nemzetközi Sminktetováló Specialista és Orvosi tetováló (Paramedical Aerola and Skin Camouflage Technigue) oklevelet is szereztem. 16 éves sminktetoválói tapasztalatomnak köszönhetően rendszeresen tanítok és részt veszek vizsgáztatásokon is.

A saját szakmai fejlődésemet is fontosnak tartom, ezért állandóan képzem magamat is. Megpróbálok minél több kozmetikai kongresszuson (PMU World Conference Amsterdam) és nemzetközi szemináriumokon részt venni. Több éve publikálok szakmai lapokban, lektorálok tankönyveket, valamint a Beauty kiállításon bemutatókat, kongresszusokon pedig előadásokat tartok. 2010-ben pedig egy Kozmetikai tetoválás tankönyvet is írtam.

 

3D szálas szemöldök készítése két színnel

A bejelentkezés menete

Bejelentkezés
Konzultáció
Tetoválás
Korrekció

Jelentkezés szemöldök tetoválás

Hírlevél feliratkozás