Bőrtisztítók

PRE CARE ARCRADÍR

5 390 Ft

3 az 1-ben arcradír, mely egyedül az érzékeny bőrtípusokra nem ajánlott. Dörzs-szemcséi eltávolítják az elhalt szaruréteget, fokozva így a bőrlégzést! Bőségesen kenje fel arcra, nyakra, dekoltázsra, majd többszöri nedvesítéssel finoman masszírozza vele a bőrt. Bő vízzel, vagy langyos vizes lemosó szivaccsal távolítsa el a maradékot. Használata után hidratáljon vitaminos vagy oxigénes lotionnal.

Kiszerelése: 50ml

PRE CARE ENZIMES PEELING

5 990 Ft

Minden bőrtípusra, de különösen az érzékeny bőrökre kiválóan használható! Hámoldó hatásánál fogva gyengéden eltávolítja az elhalt szaruréteget. Letisztítás után tegye bőrére, majd pár percig körkörös mozdulatokkal masszírozza. Ezután langyos vízzel mossa le, majd hidratáljon vitaminos vagy oxigénes lotionnal.

Kiszerelése: 50ml

PRE CARE OXIGÉNES ARCTISZTÍTÓ TEJ

6 390 Ft

A sápadt, fakó, érett, idős bőrök tisztítója! Tisztító hatása mellett kiválóan ápolja az igénybevett, fáradt bőrt. Remek választás azoknak, akik rendszeresen dohányoznak, vagy szoláriumoznak, hiszen ezek a tényezők még jobban hozzájárulnak a nem kívánatos öregedéshez! Tenyérbe téve masszírozza át vele az arcot, nyakat, dekoltázst, majd meleg vizes szivaccsal, vagy vattával mossa le. Ezután használható az oxigénes lotion!

Kiszerelése: 200ml

PRE CARE OXIGÉNES LOTION

6 090 Ft

Feszesítő hatású, hidratáló termék, mely a laza, petyhüdt bőröket frissíti. Bőrnyugtató, feszesítő hatása miatt sokak kedvence. Naponta többször is használható! A nap végén pedig az oxigénes arctisztító tej használata után, vattakorongra téve törölje át az arcot, nyakat, dekoltázst! A még kellemesebb élmény érdekében tegye tenyerébe és paskolja bőrébe!

Kiszerelése: 200ml

PRE CARE SZEMFESTÉK LEMOSÓ

5 490 Ft

A szem körüli bőrt intenzíven tisztítja, eltünteti a sminket, a szempillát, szemöldököt selymessé teszi.

Kiszerelése: 200ml

PRE CARE TISZTÍTÓHAB-SPRAY

6 390 Ft

Enyhe összehúzó, sebgyógyító hatású tisztítóhab. Felszívja a zsírt anélkül, hogy szárítaná a bőrt. Zsíros bőrtípusok közkedvelt tisztító terméke. A smink eltávolítása után masszírozza a bőrbe, majd bő langyos vízzel mossa le. Ezután hidratálhat Pre Care tonikkal.

Kiszerelése: 200ml

PRE CARE VITAMINOS ARCTISZTÍTÓ TEJ

6 390 Ft

Öregedést gátló hatóanyagokban gazdag, hidratáló hatású arctisztító tej. Érzékeny, hajszálér tágulatos, száraz bőrökre kiváló. Tenyérbe téve masszírozza át vele az arcot, nyakat, dekoltázst, majd meleg vizes szivaccsal, vagy vattával mossa le. Ezután használható a vitaminos lotion!

Kiszerelése: 200ml

PRE CARE VITAMINOS LOTION

6 090 Ft

Nyugtató, hidratáló, sebgyógyító hatásával egyszerre több feladatot is ellát. A száraz, hajszálér-tágulatos bőrt puhítja, frissíti. Lággyá, simává teszi a bőrt. Frissítő hatása miatt naponta többször is használható! A nap végén pedig a vitaminos arctisztító tej használata után vattakorongra téve törölje át az arcot, nyakat, dekoltázst! A még kellemesebb élmény érdekében tegyen a tenyerébe és paskolja bőrébe!

Kiszerelése: 200ml

Elérhetőségek

Cím: 1023. Budapest, II.kerület, Frankel Leó út 21.
(Üstökös utca sarok)

Telefon: +36 30 735 36 37

E-mail: info@laneche.hu

Feliratkozás hírlevelünkre

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesüljön kezeléseinkről Ön elsőként!

Kiemelt Ajánlatunk!

Kövessen a Facebookon!

Marie Christine Sminkek

Kövessen Blogunkon is!

Kövessen Google+-on is!